Zomersolden - tot 50% korting! Klantendienst

De 10 bestverkochte plafondspots van 2024

Plafondspots zijn dé perfecte basisverlichting voor je woning. Laat je inspireren door onze bestsellers.

Plafondspots zijn dé perfecte basisverlichting voor je woning! Tegenover inbouwspots zijn deze een stuk makkelijker te installeren. Heb jij nog ergens een stroomkabel waarvoor je nog een aramtuur moet kiezen? Perfect! Meer heb je niet nodig om jouw plafondspot te installeren. Droom je van een spotlight op je keukenblad of een knus lichtpuntje in de slaapkamer? Met plafondspots zit je gegarandeerd goed. Voor ieder wat wils, want ze zijn beschikbaar in  verschillende stijlen, maten en kleuren.  

Heb je nood aan inspiratie? We stellen je graag onze 10 bestverkochte plafondspots van 2024 voor!

1. Absinthe – Connor Spot

Dimbaar, richtbaar én betaalbaar? Dat is de Connor Spot van Absinthe. Met zijn chique witte design en fijne afwerking, geeft deze spot jouw interieur een moderne en elegante look. Je kan hem ook kopen in het zwart ofkiezen voor een variant met twee of drie spots.

Plafondspot Absinthe Connor

2. Design for the People - MIB 6

Het minimalistische ontwerp van MIB 6 brengt een subtiele en verfijnde touch in elk interieur. De spot is kantelbaar, dus is hij perfect voor het accentueren van specifieke ruimtes of voorwerpen. Zo creëer je een unieke sfeer in elke kamer. Je kan kiezen uit de kleuren zwart en wit

Plafondspot Design for the People MIB 6

3. Philips – Pongee Bar 2

Op zoek naar een witte plafondspot met een eigentijdse look? Met zijn strakke en elegante afwerking past Pongee Bar 2 perfect in jouw modern interieur. Geen fan van wit? Je kan ook kiezen voor zwart. Deze 2-lichts plafondspot is bovendien volledig draai- en kantelbaar. Ook beschikbaar met 1 of meerder spots.

Plafondspot Philips Pongee Bar 2

4. SG Lighting – Tube Micro S Trailing Edge Dim

Flexibiliteit op zijn best met de Tube Micro S van SG Lighting! Dankzij de dimfunctionaliteit pas je de lichtsterkte van deze spot aan naar de gewenste sfeer. Kies uit een zwart of wit model en tussen een warme of extra warme lichtkleur voor de juiste sfeer.

Plafondspot SG Lighting Tube Micro S

5. Absinthe – Nimis 1

Ontdek Nimis 1 van Absinthe: een echte eyecatcher in je interieur met zijn stoere, industriële look. Met een breder lichtbereik dan Connor van Absinthe, is deze spot ideaal voor algemene verlichting in grotere ruimtes. Bovendien is de spot verkrijgbaar in een enkele en dubbele versie, zowel in wit als zwart. Helemaal verliefd op het design van Nimis maar op zoek naar een inbouwmodel? Dat kan!

Plafondspot Absinthe Nimis 1

6. SLV – Noblo 1

Een plafondspot die je ook als wandlamp kan installeren? Noble 1 van SLV maakt het mogelijk! Deze zwarte spot past met zijn strak design in elke moderne ruimte. Bovendien verspreid deze spot een warm licht voor een uitnodigende en gezellige sfeer.

Plafondspot SLV Noblo 1

7. Wever & Ducré – Scube On Base

De Scube On Base van het Belgische Wever & Ducré geeft je interieur een moderne uitstraling door zijn stijlvolle zwarte of witte look. Zie je dit kantelbare spotje liever tegen je muur? Goed nieuws! Ook deze spot kan je installeren als wandlamp, bijvoorbeeld als leeslampje naast je bed.

Plafondspot Wever & Ducré Scube On Base

8. Modular – Marbul

Met de flexibele Marbul van Modular richt je het licht precies waar jij het wilt. Ze lijken bijna magisch tegen het plafond te zweven, verpakt in een strakke tandwielkast die je bijna niet ziet. De witte versie met 2 bollen is erg populair, maar de Marbul collectie biedt nog meer keuzes in kleuren en aantal bollen.

Plafondspot Modular Marbul

9. Wever & Ducré – Match Surface 2.0

Het ontwerp van de Match Surface 2.0 is slanker dan de Scube On Base. Deze zwarte spot is speciaal bedoeld om de aandacht op bepaalde objecten te vestigen. Ze zijn ideaal om bijvoorbeeld foto's aan je muur in de spotlight te zetten of om je favoriete thriller in beter licht te lezen. Liever een andere kleur?  Kies dan voor wit of aluminium

Plafondspot Wever & Ducré Match Surface 2.0

10. Reality – Tommy Linear

Deze zwarte spotlamp heeft een modern design. Aan de metalen of houten plafondbalk zijn twee spots bevestigd die je naar wens versteld. De gouden binnenzijde van de spots zorgt voor een mooie reflectie van het licht. Tommy komt volledig tot zijn recht in moderne en industriële interieurs

Plafondspot Reality Tommy Linear

Heb je leuke spots gezien maar ben je specifiek op zoek naar plafondspots voor jouw badkamer? Check dan zeker de IP-waarde van de spot. Deze vertelt je hoe waterbestendig jouw spots zijn. Ook nog op zoek naar inbouwspots? Dan hebben we goed nieuws. Speciaal voor jou hebben we onze 10 bestverkochte inbouwspots opgelijst.

Bij Peeq hebben we een uitgebreid gamma plafondspots voor jou! Ons assortiment zit boordevol stijlen en designs, ideaal voor elke ruimte en smaak. Zoek je strakke, minimalistische spots voor een modern interieur? Of liever sierlijke opties voor een klassieke uitstraling? Bij Peeq ben je aan het juiste adres!

Onze bestverkochte plafondspots op een rijtje

Laat je inspireren

Plafondspots