807354389340702

Wandlampen buiten

Wandlampen buiten

Wandlampen buiten

FAQ

 

  1. Bevestig de beugel van de wandlamp tegen de wand.
  2. Sluit de elektriciteitskabel aan op je wandlamp en maak indien nodig een waterdichte connectie. Raadpleeg hiervoor de handleiding van de lamp voor een correcte plaatsing.
  3. Fixeer je wandlamp op de beugel.

Wandlampen voor buiten online kopen

Op zoek naar wandlampen voor buiten? In de online shop van Peeq kan je kiezen tussen bijna 2.000 verschillende modellen!

Wat?

Wandlampen voor buiten kunnen voor vele doeleinden gebruikt worden. Up/down lighters kunnen je huis een statige indruk geven, terwijl inbouwwandlampjes weer net zeer modern ogen. De juiste wandlamp op je terras zorgt dan weer voor het gezellige licht dat je nodig hebt om zwoele zomeravonden nóg gezelliger te maken.

De juiste wandlamp kiezen

Zoals gezegd kunnen je wandlampen buiten op verschillende manieren ingezet worden. Het is dan ook belangrijk op voorhand te bepalen wat je zelf verwacht van je wandlampen. Zo hang je best geen zware halogeenstraler als je enkel je terras wil verlichten. Hiervoor gebruik je beter een model dat voor diffuus licht zorgt.

Ook belangrijk is hoe lang en vaak je wandlampen gaan branden. Moeten ze elke avond en nacht dienst doen? Dan is led een goede keuze! Ledlampen zijn vaak wat duurder in aankoop, maar dat maken ze meer dan goed met hun lage energieverbruik en hoge duurzaamheid.

Wil je een richtbare of dimbare wandlamp? Ook dat kan! Welk type wandlamp je ook zoekt, bij Peeq vind je ze vast aan een scherpe prijs.

Bestellen via Peeq: voordelig, vlot en veilig

Eens je de ideale wandlamp gevonden hebt, moet je enkel nog het verbeterde bestelproces doorlopen. Daarna zorgen wij voor een vlotte verzending én levering.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden voor je interieur.
Categorieën
Bekijk meer

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot Peeq of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van Peeq database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Peeq. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.