807354389340702
Home > Accessoires > Keukenaccessoires

Keukenaccessoires

Keukenaccessoires – Meer dan alleen maar functioneel

De keuken is van een werkplek uitgegroeid tot een woonruimte. De moderne leefkeuken is het kloppende hart van vele woningen. Aan de keukentafel eet je met het gezin, rond het keukeneiland doe je een babbeltje met je gasten terwijl je de laatste hand legt aan al het heerlijks dat je op tafel gaat toveren.

Hierdoor is ook de manier waarop we naar de inrichting van de keuken kijken veranderd. Waar vroeger het functionele voorop stond, is design nu vaak net zo belangrijk. Bij Peeq ben je alvast aan het juiste adres. Of je nu op zoek bent naar een keukenhanddoek, een vuilnisbak of een snijplank, bij ons gaan design en kwaliteit steeds hand in hand.

Opgeruimd staat netjes

Met de juiste keukenaccessoires ziet je keuken er meteen opgeruimd uit. De keukenrol netjes op een houder, het brood in een trommel en een stel mooie voorraadpotten in plaats van tien verschillende verpakkingen op het aanrecht.

Ook om je keuken proper te houden hebben we de juiste tools. Stoffer en blik of een bezemset, die niet enkel handig is, maar er ook goed uitziet, bij Peeq vind je het allemaal.

Keukenaccessoires bij Peeq

Bij Peeq zetten we kwaliteit boven kwantiteit. Je vindt bij ons niet het ruimste aanbod aan keukenaccessoires, maar wel het mooiste. Onze selectie bestaat enkel uit de knapste merken, de beste materialen en fraaiste designs. Zo hoef je geen uren te zoeken naar het juiste item, maar ben je steeds zeker van een goede keuze.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden voor je interieur.
Categorieën

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot Peeq of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van Peeq database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Peeq. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.