807354389340702
Home > Accessoires > Keukenaccessoires > Voorraadpotten

Voorraadpotten


Doorschijnend of net niet?

Om die keuze te maken moet je eerst even naar je keuken kijken. Heb je kasten of open wandrekken? Veel droge voeding moet volgens de verpakking op een koele en donkere plaats worden bewaard, een doorschijnende voorraadpot is dan enkel een optie als die in de kast kan. Bekijk dus goed naar wat je erin wilt steken en waar je het wilt opbergen.

En duik je niet graag de kast in voor je kopje koffie in de ochtend. Kies dan voor een voorraadpot die de show kan stelen op je aanrecht.

De ruimte optimaal benutten

Als je keuken wat last heeft van plaatsgebrek zijn voorraadpotten de ideale oplossing. Al die verpakkingen zijn vaak moeilijk te stapelen en dan krijg je chaotische keukenkasten. Je kent het wel, je doet de kast open en er vallen drie pakken koeken uit. Ook lastig als je onwijs veel zin hebt in couscous en die ergens helemaal achteraan onder een stapel pasta blijkt te liggen. Met voorraadpotten los je dat probleem eenvoudig op.

Kies je voor een stapelbaar design dan kan je eenvoudig alle ruimte benutten. Als de potten dan ook nog eens doorschijnend zijn heb je helemaal de jackpot in huis. Zo handig wanneer je die couscous gewoon kan zien staan. En ok, hij moet er nog steeds uit, maar je bent ook 100% zeker dat je alles weer in de kast krijgt.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden voor je interieur.
Categorieën

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot Peeq of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van Peeq database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Peeq. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.