807354389340702
Home > Accessoires > Decoratie > Boekensteunen

Boekensteunen


De juiste boekensteun vinden

Of je boeken nu staan te schitteren op een wandplank of zorgvuldig gesorteerd zijn in een kast; boeksteunen helpen je om een visuele scheiding te creëren. Welke stijl je interieur ook heeft, hier bij Peeq vindt je ongetwijfeld bijpassende boeksteunen. Misschien vind je wel een set die perfect past bij het genre. Zo ziet een prachtige konijnenboeksteun er niet slecht uit bij een collectie kinderboeken. Voelt Alice zich ook meteen thuis!

Hou ook rekening met het aantal boeken dat je wilt ondersteunen en het gewicht ervan. Voor het ondersteunen van een 26-delige encyclopedie heb je een zwaardere boekensteun nodig dan voor drie albums met vakantiefoto’s.

Het voordeel van boekensteunen

Ongeacht de grootte van je literaire collectie, de kans dat je boeken perfect in de kast passen is klein. Zodra ze nergens tegen kunnen aanleunen zijn boeken enorm gevoelig voor slijtage. Boeksteunen zijn hier dus de ideale optie om meer bescherming te bieden. Niet meer oppassen voor vallende woorden. Je boeken zullen veel beter beschermd zijn tegen vervorming.

Creatief met boekensteunen

Ben je geen fervente boekenwurm, maar heb je toch een boekensteun gezien in onze collectie die het erg goed zou doen in jouw interieur? Niet twijfelen, gewoon doen. Met een beetje creativiteit vind je vast wel een plek waar hij tot zijn recht komt. Misschien kan je de boekensteun wel gebruiken om platen of tijdschriften recht te houden. Zware exemplaren kan je ook als deurstop gebruiken of als papiergewicht voor je bureau.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden voor je interieur.
Categorieën

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot Peeq of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van Peeq database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Peeq. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.