807354389340702
Home > Accessoires > Tafelaccessoires

Tafelaccessoires

Het perfecte bestek

Met het juiste bestek geef je je tafel net dat beetje extra flair. Kies voor elegante en stijlvolle designs die perfect passen bij de sfeer die je wilt creëren. Of je nu gaat voor klassiek, modern of iets ertussenin, er is altijd een bestek set die past bij jouw stijl.

Servies

Naast bestek is het servies net zo belangrijk. Kies voor een mooie set borden, schalen en kommen die niet alleen functioneel zijn, maar ook bijdragen aan de uitstraling van je tafel. Ga voor een kleurrijk servies om de tafel levendiger te maken of kies voor een minimalistisch ontwerp voor een strakke en moderne look.

Waar vroeger je servies over de hele lijn hetzelfde moest zijn is het tegenwoordig toegestaan om te mixen en matchen. Ga dus gerust op zoek naar diepe, blauwe borden die fantastisch zouden staan bij je platte borden in aardetinten.

Tafellinnen

Met tafellinnen, placemats en tafellopers heb je een mooie basis voor je tafelaccessoires. Kies voor stoffen die passen bij de sfeer die je wilt scheppen en die comfortabel aanvoelen voor je gasten.

Om uit te drinken

En vergeet natuurlijk niet de glazen en onderzetters. Of je nu kiest voor wijnglazen, champagneglazen of tumblerglazen, ze dragen allemaal bij aan de uitstraling van je tafel. Combineer ze met bijpassende onderzetters en je tafel ziet er fantastisch uit.

Met deze tafelaccessoires creëer je een tafel die niet alleen praktisch is, maar ook stijlvol en uitnodigend. Geniet van een heerlijk diner met familie of vrienden en maak indruk met een prachtig gedekte tafel.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden voor je interieur.
Categorieën

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot Peeq of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van Peeq database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Peeq. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.