807354389340702

Tafellampen

Tafellampen nodig?

In de online shop van Peeq vind je snel en eenvoudig het type tafellamp dat je zoekt.

Wat?

Wie aan verlichting denkt, denkt in de eerste plaats aan algemene en functionele verlichting als plafond- en hanglampen. Toch besteed je binnen een goed doordacht verlichtingsconcept best zeker ook aandacht aan indirecte verlichting en sfeerverlichting. Tafellampen kunnen hier zeker een functie in vervullen.

Als indirecte verlichting of als sfeerverlichting binnenshuis zijn tafellampen ideaal. In een evenwichtig verlichtingsplan horen tafellampen dan ook zeker thuis. Voor een rustige babbel of een feestje met vrienden, een avondje voor de televisie of met een goed boek, volstaat indirecte verlichting van een tafellamp -eventueel in combinatie met een staanlamp of een leeslamp.

Welke tafellamp kies ik?

Tafellampen zijn er voor elk type interieur. Of je voorkeur nu eerder uit gaat naar strak design, klassieke, moderne of romantische inrichting, in elke ruimte is wel een donker hoekje dat een tafellamp als lichtpuntje verdient. Tafellampen heb je in alle stijlen, maten, vormen en uitvoeringen. Ze kunnen zeer discreet zijn qua kleur en vormgeving, maar ze kunnen net zo goed een opvallend item in je interieur zijn.

Tafellampen kunnen echter ook erg functioneel zijn. Denk maar aan bureaulampen. Een knappe bureaulamp maakt het niet alleen aangenamer om te werken, maar je kantoor ziet er gewoon ook beter uit.

Tafellampen kunnen dimbaar zijn, wat je de vrijheid geeft om de lichtintensiteit aan te passen aan je behoefte van het ogenblik. Ook richtbare tafellampen verhogen de flexibiliteit van je verlichtingsconcept. De lichtbronnen van tafellampen kunnen variëren: er bestaan tafellampen met gloeilampen, spaarlampen, halogeenlampen en met led-lampen. Je keuze voor een bepaalde tafellamp hangt uiteindelijk natuurlijk af van je persoonlijke smaak en voorkeur.

Voordelen van tafellampen

Een voordeel van het gebruik van tafellampen is dat ze weinig plaats innemen en makkelijk verplaatsbaar zijn. Je zet ze zonder moeite in een ander hoekje of in een andere ruimte. Met een tafellamp breng je zonder moeite sfeerverlichting in de woonkamer, de eetkamer, de slaapkamer, de hal of zelfs in de badkamer. Peeq heeft een zeer ruim assortiment tafellampen van verschillende grote designers, laat je verassen door hun originaliteit!

Tafellampen online bestellen: snel, veilig en gemakkelijk bij Peeq

In de online verlichtingswinkel van Peeq bestel je snel en veilig de tafellampen van jouw keuze. We zorgen voor een vlotte en efficiënte bezorging. De enorme voorraad in ons magazijn verzekert een snelle verzending.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden voor je interieur.
Categorieën
Bekijk meer

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot Peeq of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van Peeq database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Peeq. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.