807354389340702
Home > Verlichting > Buitenverlichting > Plafondlampen

Plafondlampen buiten

Plafondlampen buiten

Plafondlampen buiten

Plafondlampen voor buiten online kopen

Plafondlampen nodig die bestand zijn tegen de koude en vochtigheid buiten? In de online shop van Peeq vindt u beslist de plafondlamp die u zoekt.

Wat?

Plafondlampen voor buiten zijn geschikt voor in inkomhallen, carports, terrasoverdekkingen, etc. Door het feit dat ze op een zekere hoogte bevestigd worden kunt u met een beperkt aantal plafondlampen een aanzienlijk grote ruimte voorzien van verlichting. U kunt ze immers op een centrale plaats in een ruimte bevestigen en ze verspreiden het licht voornamelijk neerwaarts.

Wilt u dat het licht in een grote hoek wordt verspreid of heeft u liever dat het licht in een kleine hoek sterk wordt gebundeld? Voor al deze behoeften heeft Peeq talrijke lampen en reflectoren ter beschikking.

Keuzemogelijkheden

Bij Peeq vindt u meer dan 600 plafondlampen die geschikt zijn voor buiten. In ons gamma zitten zowel opbouw- en inbouwarmaturen als hanglampen.

Opbouwarmaturen vinden we vooral in inkomhallen en carports. Ze nemen minder plaats in dan pendels en hebben meestal een hogere lichtopbrengst dan inbouwspots.

Inbouwspots voor buiten zijn dan weer ideaal voor in de dakoversteek of als algemene verlichting onder je carport of overdekt terras.

Als het iets decoratiever mag zijn, kan je je richten tot hanglampen voor buiten. Je zal versteld staan van de keuze die je bij Peeq hebt.

Uiteraard vind je bij Peeq ook plafondlampen met led-lichtbronnen. Deze zijn uitermate geschikt voor buiten, ze gaan voor lange tijd mee en bieden zelfs een lichtjes betere lichtopbrengst bij koudere temperaturen.

Plafondlampen voor buiten online kopen: snel, veilig en gemakkelijk bij Peeq

Bij Peeq bestel je plafondlampen voor buiten op een makkelijke manier én dit aan de scherpste prijzen. Bovendien kan je rekenen op een vlotte en correcte levering. Dankzij het grote aantal stockartikelen in ons magazijn, kunnen we vaak binnen de 24 uur verzenden.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden voor je interieur.
Categorieën

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot Peeq of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van Peeq database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Peeq. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.