Nu tot 40% korting op buitenverlichting! Klantendienst

Meubels

Eindeloze meubelopties voor elke smaak

Alles in een oogopslag

Alle categorieën

Een greep uit ons aanbod

Meubelen voor elke woonstijl

Aan tafel!

Prachtige eetkamerstoelen voor elke stijl

Ontdek het aanbod
Meubelen

Zoek per kleur of materiaal

In de kijker

Populaire producten

Heb je een vraag voor ons?

Laat ons contact opnemen

Telefoon

Ma - vr: 9.00-12.30 uur en 13.30-18.00 uur

E-mail

Heb je een vraag of suggestie? laat het ons weten

Een wereld van diverse meubels, creatieve oplossingen en duurzame keuzes

 
We hebben allemaal een andere smaak wat meubels betreft en daarom bieden we verschillende merken en stijlen aan. We werken met iconische en bekende ontwerpers. Iedereen kan iets naar zijn smaak vinden. Je kunt kiezen uit verschillende stijlen, van Scandinavisch design tot strak en modern. Hou je van meer dan één stijl? Dan kun je ze ook combineren. Kies bijvoorbeeld voor moderne stoelen van Kartell en voeg speelse elementen van Hay toe. Of kunnen we je omver blazen met het extravagante Seletti?
 

De perfecte meubels voor jouw droominterieur

 
Meubels maken deel uit van het grotere geheel. Het moet passen bij de rest van je interieur en in verhouding zijn met de grootte van je ruimte. Als je al weet wat je wilt, kun je gewoon op zoek gaan naar je favoriete meubels. Stel je voorkeuren zoals kleur, materiaal of merk in via onze handige filters om je zoekopdracht te verfijnen.
 
Ga je voor het eerst op jezelf wonen? Of wil je je huidige interieur nieuw leven inblazen? Dan moet je waarschijnlijk wat verder nadenken over verschillende factoren die je keuze kunnen beïnvloeden. Bijvoorbeeld stijl, kleur en de elementen die al aanwezig zijn in je ruimte. We beseffen dat het geen gemakkelijke keuze is, daarom inspireren we je graag op onze blog met verschillende onderwerpen. (insert link?)
 

Creatieve oplossingen voor een ontspannen thuis

 
Na een drukke werkdag wil je thuiskomen en je ontspannen voelen. Je ruimte helemaal vullen met meubels kan dit gevoel verstoren. Om je ruimte optimaal te benutten, moet je soms creatief zijn. Een bureau aan de muur met een krukje in plaats van een groot bureau met een extra stoel is een compacte oplossing. Lees je graag en weet je niet wat je met je tijdschriften moet doen? Dan kun je kiezen voor bijzettafels die dankzij hun ontwerp ook dienst kunnen doen als tijdschriftenhouder.
 
Organiseer je graag etentjes maar wil je niet elke dag tien stoelen in je woonkamer zien staan? Ook hier hebben we een eenvoudige en praktische oplossing. Je kunt kiezen voor stapelbare krukjes die je gemakkelijk kunt opbergen. Een gezellig bankje dat je kunt verplaatsen is ook een leuk alternatief.
 

Laten we samen groen gaan!

 
We maken altijd weloverwogen keuzes met duurzaamheid in ons achterhoofd voordat we onze meubelcollectie uitbreiden. We werken met merken die hun producten hier in Europa maken en hechten waarde aan lokale ambachtslieden en traditionele productietechnieken. We houden ook rekening met innovatie, om op een bewuste manier om te gaan met de natuurlijke materialen die ze gebruiken voor hun ontwerpen. Kortom, we streven naar duurzaamheid in alles wat we doen.