807354389340702
Home > Meubels

Meubels

Groot aanbod meubels, snel geleverd bij je thuis.

Lees meer over levertermijnen

Advies nodig? Onze experts beantwoorden al jouw vragen.

Stuur ons een bericht, chat met ons of bel ons op. Aan jou de keuze

Stuur ons een bericht
We helpen je zo snel mogelijk verder.

Gebruik onze live chat
Wij beantwoorden graag al jouw vragen.

Bel ons: 015 25 76 68
Ma - vr: 9u - 12u30 en 13u30 - 18u

Altijd de juiste stijl van meubels

Of je nu helemaal verliefd bent op de goed vertegenwoordigde Scandinavische stijl of helemaal weg bent van strak en modern design, bij ons vind je ongetwijfeld de ideale meubels voor jouw interieur. Met iconische ontwerpen en bekende designers bieden we een ruim aanbod van designmeubels. Stoelen van Kartell combineren we hier moeiteloos met de moderne en speelse uitspattingen van Hay. Of kunnen we je omverblazen met het extravagante Seletti? Wat je stijl ook is, met onze handige filters vind je altijd het perfecte design.

Hoe kies je de juiste meubels?

Er zijn zoveel factoren die je keuze kunnen beïnvloeden. Je voorkeur van interieurstijl, je favoriete kleur maar ook de aanwezige elementen. De kleur op je muren is misschien een snelle ingreep die je kan helpen jouw droominterieur te verwezenlijken maar een nieuwe vloer leggen omdat je absoluut dat ene bijzettafeltje wil is misschien geen optie. Opzoek gaan naar de juiste combinatie van materialen en kleur is niet altijd eenvoudig, al geven we je graag wat inspiratie mee op onze blog.

Weet je heel goed waar je naar opzoek bent? Kies je favoriete materiaal of kleur en ga op ontdekking. Wedden dat je iets zal vinden dat al de bestaande elementen van je ruimte nog extra in de verf zal zetten.

Natuurlijk is ook de grootte een niet te vergeten factor. Misschien heb je helemaal geen plaats voor een groot bureau met extra stoel maar heb je ergens nog wel plaats voor een wandbureau met een krukje. De ruimte die je hebt zo goed mogelijk benutten vraagt soms wat creativiteit. Zo kan je ook kiezen voor een bijzettafel die dankzij het design ook dienst kan doen als magazinehouder.

Heb je nood aan designstukken die zich aanpassen aan jou? Als je graag etentjes organiseert maar echt niet dagelijks 10 stoelen wil zien staan kan je ook kiezen voor stapelbare krukjes die in de berging kunnen. Ook een bankje dat je eenvoudig kan verplaatsen is dan een leuke oplossing. Kijk naar waar jouw wensen liggen en hoe je die op verschillende manieren kan vervullen. Zo krijg je eenvoudig een interieur dat werkt voor jou.

Zacht voor de planeet en goed voor je geweten

Het komt misschien over als een cliché maar hier bij Peeq maken we telkens weer bewuste keuzes voor we onze meubelcollectie uitbreiden. De merken die je bij ons kan vinden vervaardigen hun producten hier in Europa en vele onder hen werken samen met lokale ambachtslieden en kiezen voor traditionele productietechnieken. Maar ook innovatie speelt een grote rol om bewuster om te gaan met de natuurlijke materialen die ze gebruiken voor hun designs. Zo is er ook aandacht voor nieuwe productietechnieken en unieke materialen. Lekker groen dus!

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden voor je interieur.

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot Peeq of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van Peeq database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Peeq. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.