807354389340702
Home > Meubels > Stoelen

Stoelen

De juiste stoelen kiezen

Stoelen kiezen kan best moeilijk zijn, maar met onderstaande vragen als richtlijn kom je al een heel eind.

Waarvoor moeten de stoelen dienen?

De functie van de stoelen is één van de meest bepalende factoren in je zoektocht. Ben je op zoek naar een stel eetkamerstoelen? Dan is zitcomfort zonder twijfel prioriteit. Niemand wilt tafelgasten die na het voorgerecht al ongemakkelijk op hun stoel beginnen schuifelen omdat ze niet comfortabel zitten.

Eerder op zoek naar een stoel voor de slaapkamer, waar je je enkel twee seconden op neervlijt om je sokken aan te trekken? Dan kan je volop gaan voor het ontwerp dat het beste past bij de inrichting van de kamer.

Extra zitruimte nodig? Een poef of krukje is makkelijk verplaatsbaar en kan in vele gevallen ook nog gebruikt worden als bijzettafel. Hou je geregeld een feestje? Stapelbare stoelen berg je makkelijk op eens de gasten vertrokken zijn.

Stoelen in alle stijlen

Een ander aspect dat je altijd voor ogen moet houden bij het kiezen van de juiste stoelen is de stijl. Zeker wanneer je meerdere stoelen gaat kopen, is het belangrijk dat deze passen in je interieur. Zo doen lichte houten stoelen het altijd goed in Scandinavische interieurs, terwijl zwarte stoelen net heel goed passen in een moderne setting.

Zoek je net een statement piece? Ga dan voor een knallende kleur of een opvallend design. Kartell bijvoorbeeld creëert de meest ongelooflijke ontwerpen met kunststof.

Stoelen bij Peeq

Bij Peeq vind je alleen maar stoelen van vooraanstaande designmerken. Zo zit het altijd goed qua design en kwaliteit. Het enige waar jij rekening moet mee houden is waarvoor je de stoel wilt gebruiken en welke stijl je voor ogen hebt. Zo kom je vanzelf tot de juiste keuze.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden voor je interieur.
Categorieën

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot Peeq of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van Peeq database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Peeq. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.