Zomersolden - tot 50% korting! Klantendienst

De 10 bestverkochte inbouwspots van 2024

Inbouwspots als basisverlichting met eindeloze opties in dimbaarheid, richtbaarheid, kleuren, vormen en formaten. Welke is jouw favoriet uit deze 10 bestsellers?

Inbouwspots zijn de perfecte basisverlichting. Bovendien kan je er heel wat kanten mee uit: dimbaar, richtbaar, trimless… En dan hebben we het nog niet over de kleuren, vormen en formaten. Het aanbod is eindeloos. En soms ook wat afschrikwekkend. Want hoe kies je nu die ene perfecte spot als er zoveel keuze is?

Om het jou makkelijker te maken, zetten we met veel plezier onze 10 bestsellers van 2014 in de spotlight. Let’s dive in! 

1. Absinthe – Djup Deep

We starten met de Djup Deep van Absinthe. Met zijn strakke en stijlvolle ontwerp past hij moeiteloos in elk interieur. Deze budgetvriendelijke inbouwspot bestaat bovendien ook in een witte variant. Het beste van al? Deze lamp is dimbaar en is dus perfect voor elke gelegenheid!

Inbouwspot Absinthe Djup Deep

2. Wever & Ducré – Deep 1.0 PAR16. 1 Adjust Trimless

Trimless spotjes, ofwel inbouwspots zonder rand, geven je interieur een extra strakke look. Zeker wanneer je voor een zwarte spot gaat, is het effect prachtig. De topper onder de trimless spots is de Deep 1.0 PAR16 Adjust Tripless van Wever & Ducré! Bonus: deze spot is richtbaar.

Inbouwspot Wever & Ducré Deep 1.0 trimness

3. Astro - Minima Round Fixed

Mooi in zijn eenvoud: de Minima Round Fixed inbouwspot van Astro. Overtuigd van het design van de Minima collectie, maar op zoek naar een richtbare spot of een spot voor in de badkamer? Geen probleem, de Minima collectie bevat tal van varianten.

Inbouwspot Astro Minima Round

4. Absinthe – Clickfit Solo Smooth

Op zoek naar een richtbare inbouwspot? De favoriet bij uitstek is Clickfit Solo Smooth van Absinthe. Wit is de meest gekozen kleur, maar deze spot is ook verkrijgbaar in zwart en goud. Heb jij een betonnen plafond? Dan is dit een ideale spot dankzij de bladveren.

Inbouwspot Absinthe Clickfit Solo Smooth

5. Modular – Lotis 82 Round

Zwarte inbouwspots geven jouw interieur net dat tikkeltje extra. De Lotis 82 Round van Modular Lighting is de perfecte toevoeging voor elk hoekje in huis. Deze spot heeft een smalle rand en een diep verzonken lichtbron. Overtuigd van de look maar geen fan van zwart? Van zwart tot champagne-kleur, kies je uit maar liefst 7 kleuren.

Inbouwspot Modular Lotis 82

6. SLV - Horn

Zoek je stijlvolle inbouwspots? Check dan de SLV Horn inbouwspot! Met zijn simpele look en witte kleurtje past hij perfect in elk interieur. Dankzij de verzonken lichtbron zorgt deze spot voor een zachte, gezellige gloed. Ook verkrijgbaar in het zwart!

Inbouwspot SLV Horn

7. Flos – Easy Kap 80 Round Fix PAR16

De Easy Kap 80 Round Fix PAR16 van Flos Architectural is een waar kunstwerkje. Met zijn superstrakke design voegt deze spot elegantie toe aan je woning. Mag het wat meer zijn? Kies dan voor koper of matgoud.

Inbouwspot Flos Easy Kap

8. Wever & Ducré - Deep 1.0 PAR16 

Het Belgische merk Wever & Ducré staat garant voor kwaliteit. Onze populairste zwarte spot, is dan ook hun Deep 1.0 PAR16 inbouwspot. Dankzij de handige dimfunctie bepaal je erg gemakkelijk de sfeer. Liever een andere kleur? Deze spot is verkrijgbaar in 5 kleuren: wit, zwart, goud, champagne en aluminium. Voor elke stijl een match!

Inbouwspot Wever & Ducré Deep 1.0

9. Philips – Donegal Round

Op zoek naar een spot met wauw-factor maar aan een betaalbare prijs? Met zijn kopere kleur is de Philips Donegal Round Inbouwspot een echte blikvanger!

Inbouwspot Philips Donegal

10. Absinthe - Gypsy Square

Vierkante inbouwspots zijn de perfecte match voor moderne interieurs dankzij de strakke lijnen. Ben jij op zoek naar een vierkante inbouwspot, maar hou je het liefst budgetvriendelijk? Check dan zeker de Gypsy Square van Absinthe.

Inbouwspot Absinthe Gypsy

Bij Peeq hebben we een uitgebreid aanbod aan inbouwspots die perfect bij elke interieurstijl passen! Of je nu houdt van modern en strak of juist gaat voor een klassiek design, we hebben altijd iets dat bij jouw smaak en wensen aansluit. Onze inbouwspots zijn niet alleen super stijlvol, maar ook energiezuinig en duurzaam. Neem een kijkje en vind jouw perfecte match!

Niet helemaal zeker of je jouw favoriete inbouwspot ook kan installeren bij je thuis? Download dan zeker ons gratis e-book over inbouwspots. Je leert er stap voor stap hoe je de juiste spots kiest, plaatst en aansluit.

Gratis e-book inbouwspots

Ontdek al onze inbouwspots

 

Onze bestverkochte inbouwspots op een rijtje

Laat je inspireren

Inbouwspots