807354389340702
Home > Verlichting

Verlichting

Producten in de kijker

Al onze acties rond verlichting
Kies voor duurzaam
De mooiste verlichting, meubels en accessoires.
15% korting
op alle verlichting van Petite Friture.

Stuur ons een bericht
We helpen je zo snel mogelijk verder.

Gebruik onze live chat
Wij beantwoorden graag al jouw vragen.

Bel ons: 015 25 76 68
Ma - vr: 9u - 12u30 en 13u30 - 18u

Maak een afspraak
Wij tekenen voor jou een lichtplan uit.

Groot aanbod verlichting, snel geleverd bij je thuis.

Lees meer over levertermijnen

Advies nodig? Onze verlichtingsexperts beantwoorden al jouw vragen.

Stuur ons een bericht, chat met ons of bel ons op. Aan jou de keuze

Een lichtplan als basis

Van start gaan met een goed plan is het halve werk. Voor elke ruimte een lichtplan opstellen helpt je bij het uitkiezen van de juiste soort lampen. Of dat nu een hanglamp is voor boven de eettafel of een staande lamp in je leeshoek. Elke ruimte in huis heeft een andere functie en daar horen verschillende lampen bij. Zo is het licht dat je in de keuken nodig hebt niet hetzelfde dan het licht voor de slaapkamer. Weet je welke verlichting je nodig hebt? Ga dan opzoek naar lampen met de juiste stijl en kleur voor jou interieur.

Haal de ideale sfeer in huis met de juiste verlichting

Wanneer de basis goed zit is het tijd om na te denken over de sfeer die je in huis wilt halen. Zo zal de woonkamer vaak sneller nood hebben aan een extra lamp dan de keuken. Een gezellige avond spendeer je natuurlijk liever niet met hard licht. Door te kiezen voor lampen met diffuus licht of lampen met een dimmer is het eenvoudig om de sfeer doorheen de dag aan te passen. Ook lampen met richtbaar licht helpen hierbij.

Hard of zacht zijn jammer genoeg niet de enige elementen die de sfeer bepalen. Ook de kleur van het licht is belangrijk. Zo is koel wit licht perfect als je wat breinwerk moet verrichten maar is het al snel overweldigend als je probeert te ontspannen. Wil je helemaal tot rust komen? Dan kies je beter voor een warme lichtbron of één van ambergekleurd glas.

Draadloze verlichting

Als je bij de grootouders op bezoek gaat hebben ze vast een lade vol kaarsen en lucifers, want de elektriciteit zou maar eens moeten uitvallen. En gelijk hebben ze, maar de dag van vandaag heb je meer opties dan kaarslicht. Zo hebben we hier bij Peeq verschillende draadloze lampen die oplaadbaar zijn. Een praktische oplossing voor noodsituaties maar ook zeer geschikt om te gaan kamperen. Vandaag is draadloze verlichting bijna niet meer weg te denken nu de batterijen veel langer meegaan.

Licht als blikvanger

De praktische verlichting heb je al, maar wat denk je van licht als ultieme blikvanger voor je interieur? Leef je helemaal uit met een kroonluchter in de badkamer of een gigantische statement lamp in de inkomhal. Licht hoeft niet saai te zijn. Het is net een manier om nog meer persoonlijkheid in huis te brengen. De keuze van lampen heeft een ongekende invloed op de sfeer in je huis en het wordt maar al te vaak over het hoofd gezien.

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden voor je interieur.

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot Peeq of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van Peeq database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Peeq. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.