Nu 30% korting op buitenverlichting Klantendienst
Railverlichting
Wandlampen
Buitenverlichting
Inbouwspots

SLV

Hoogwaardige verlichtingsoplossingen sinds 1979

SLV, een verlichtingsmerk dat al schittert sinds 1979, staat bekend om zijn hoogwaardige verlichtingsoplossingen. Ze bieden een breed gamma aan producten, van gezellige woonlampen tot professionele verlichtingssystemen. Het merk is beroemd om zijn innovatieve ontwerpen, toewijding aan kwaliteit en gebruik van geavanceerde technologie, waardoor ze geliefd zijn bij architecten en interieurontwerpers. Bovendien blijven ze voortdurend nieuwe en baanbrekende ontwerpen introduceren, om zo up-to-date te blijven met de nieuwste trends en ontwikkelingen in verlichting.

Ga op ontdekking

Laat je inspireren

Populaire producten

Een succesvol verlichtingsmerk

Verlichtingsmerk SLV werd in 1979 opgericht in Duitsland. Al van bij het prille begin lag de focus van het bedrijf op innovatie, kwaliteit en expertise. Vandaag, meer dan 35 jaar later, is SLV uitgegroeid tot een Europese leider op vlak van verlichting.

Zelf omschrijft SLV zich als een vooruitstrevend merk dat eerlijkheid en eenvoud hoog in het vaandel draagt. Elke klant op de juiste manier ondersteunen, van de productkeuze tot het gebruik, is voor dit bedrijf van het grootste belang.

Een forse groei en internationaal succes

SLV kent een forse groei en heeft inmiddels een groot aantal vestigingen, verspreid over de hele wereld. De verlichtingsproducent is actief in meer dan 100 verschillende landen, waaronder België, Nederland en de Verenigde Staten.

Het succes van SLV hoeft niet te verbazen: de kwaliteit van de producten en de service ligt bijzonder hoog. Het ontwikkelingsproces van nieuwe designs en technologieën verloopt dan ook nauwgezet, in gespecialiseerde testlaboratoria.

Een uitgebreid assortiment

Het ruime assortiment omvat zowel binnen- als buitenverlichting. De armaturen van SLV worden gekenmerkt door een eenvoudige vormgeving met een moderne toets. Het zijn bijna allemaal ontwerpen die passen in tal van interieurstijlen.

Enkele van de meest succesvolle collecties van SLV zijn Noblo, Kalu en Downunder. Elke collectie heeft een unieke uitstraling, maar ze hebben allemaal één ding gemeenschappelijk: een enorm hoge afwerkingsgraad.

Wij willen dat u licht ervaart. En daar hoort uw visie en verlichtingsconcept bij, die we voor u ontwikkelen en uitvoeren tegen eerlijke voorwaarden.

SLV