807354389340702

Ontdek meer over Philips

Philips assortiment

Een ruime waaier aan mogelijkheden

Het assortiment van Philips biedt prijsbewuste, moderne verlichting die past in elke woonstijl. Populaire collecties zijn de Philips Pongee en Philips Enneper. Of je nu verlichting zoekt voor de keuken, slaapkamer of badkamer, in het ruime aanbod vind je vast wat je zoekt.

Ook je tuin kan je perfect verlichten met de producten van Philips. Kies uit tal van grondspots, wandlampen en tuinpalen en til je buitenruimte naar een hoger niveau. En dat allemaal aan aantrekkelijke prijzen, want gezellige verlichting hoeft echt niet duur te zijn.

Philips

De touwtjes in jouw handen

Philips streeft naar verlichting die volledig in het teken staat van de gebruiker. Men tracht het welzijn te verhogen door een visuele-, biologische- of emotionele impact. De verlichting van Philips laat je toe om verlichting af te stemmen op jouw noden.

Zo is er een grote selectie ledlampen in tal van vormen en maten om uit te kiezen, elk met hun eigen troeven. Je hebt bijvoorbeeld de WarmGlow-collectie, dat zijn lampen waarbij de lichtkleur warmer wordt hoe meer je ze dimt. Bij SceneSwitch-lampen kan je de lichtinstelling zelfs aanpassen zonder dimmer. Instant sfeer in huis!

Philips LED

Duurzaamheid troef

Bij Philips staat duurzaamheid centraal. Hierbij spelen energie-efficiëntie en hernieuwbare bronnen een grote rol. Het merk streeft naar een reductie in afvalproductie en tracht optimaal te recycleren.

Philips Lighting legt zich toe op het reduceren van de globale energievraag door in te zetten op een continue verbetering van ledtechnologie. De introductie van “connected lighting”, een netwerk van verlichting dat beter inzicht geeft in energiegebruik, zijn hierbij ook een belangrijke factor.

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden voor je interieur.

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot Peeq of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van Peeq database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Peeq. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.