Meer dan 25 000 producten om uit te kiezen Klantendienst
Binnenverlichting
Plafondlampen
Buitenverlichting
Binnenverlichting
Wandlampen
Lichtbronnen
Slimme lampen

Philips Hue

Ontketen de kracht van kleuren

Ervaar het volledige potentieel van uw verlichting thuis met Philips Hue. Met smartphone-gestuurde verlichting in 16 miljoen kleuren verandert Philips Hue alledaagse verlichting in een buitengewone reis. Duik in een wereld waarin licht en technologie naadloos in elkaar overvloeien en creëer gepersonaliseerde sferen binnen handbereik. Ontdek Philips Hue - waar uw huisverlichting een meeslepende ervaring wordt.

Ga op ontdekking

Laat je inspireren

Populaire producten

Van pionier naar marktleider

Reeds in 2012 kwamen de eerste Philips Hue lampen op de markt. Destijds bestond het gamma enkel nog uit GU10 en E27 lampjes en uiteraard de eerste Bridge waarop het Philips Hue systeem draait. Niet veel later breidde de collectie uit met de Philips Hue Beyond, het eerste slimme armatuur van de Nederlandse lichtfabrikant.

De introductie van de Beyond was slechts een startschot voor een hele reeks productlanceringen. Anno 2019 biedt Philips Hue een volledig gamma aan slimme verlichting voor binnen en buiten. Dankzij dit volledige aanbod, de makkelijke bediening en de hoge kwaliteit is Philips Hue uitgegroeid tot de onbetwiste marktleider in 'smart lighting'.

Met of zonder Bridge

De Philips Hue Bridge vormt het kloppende hart van je slimme verlichtingssysteem. Deze Bridge staat in verbinding met al je Hue toestellen en kan je aansturen via de handige Philips Hue app. Dimmen, veranderen van kleur, aanwezigheid simuleren, ... het kan allemaal via een simpele handeling op je smartphone.

Maar ook zonder Bridge kan je genieten van enkele populaire mogelijkheden die Philips Hue biedt. Met de Philips Hue Dimmer Switch dim je tot wel tien lampen tegelijk zonder dat je een Bridge hoeft te installeren. Met de Dimmer Switch kan je trouwens meer dan enkel dimmen. Ook het schakelen tussen vier lichtrecepten behoort tot de mogelijkheden.

Philips Hue: Een wereld aan mogelijkheden

Met de Philips Hue app heb je al een pak mogelijkheden, maar er is meer. Doordat het Philips Hue platform gebaseerd is op een 'open source' systeem, kunnen ook andere ontwikkelaars applicaties ontwikkelen om je Philips Hue lampen te gaan bedienen. Zo vind je ondertussen in de App Store en Play Store een hele lijst aan leuke apps die je nog meer uit je Philips Hue lampen laten halen.

Via 'If This Then That' kan je je Philips Hue lampen dan weer gaan automatiseren. Je lampen die van kleur veranderen als het begint te regenen, zodat je weet dat je de was nog snel moet binnen halen of een licht dat knippert wanneer er een e-mail binnenkomt. Al dit en nog veel meer kan je met Philips Hue.

Sinds 1891 staat de naam Philips voor hoogwaardige, betrouwbare en innovatieve technologie die het leven van mensen verrijkt.

Philips HUE