807354389340702
Home > Verlichting > Binnenverlichting > Plafondlampen

Philips Plafondlampen

Philips plafondlampen

Een plafondlamp is geschikt voor iedere kamer van je huis. Dat geldt zeker voor de armaturen van Philips, die algemeen genomen een minimalistisch design hebben en daardoor in de smaak vallen bij een ruim publiek. Of je nu op zoek bent naar plafondverlichting voor de huiskamer, badkamer, slaapkamer of keuken, het assortiment van Philips bevat vast wel een armatuur die bij jou in de smaak valt. Niet getreurd als je niet houdt van subtiele verlichting. In het gamma zitten ook enkele regelrechte eyecatchers.

Inbouwspots, opbouw of hanglamp

Het gamma plafondverlichting van Philips is zeer uitgebreid. De verschillende designs zijn bovendien erg uiteenlopend. Het gaat van strakke, moderne plafonnières tot klassiek getinte pendellampen, en alles daartussenin. Er zijn ook heel wat modellen die specifiek gericht zijn op kinderen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een hanglamp met Disney prinsessen of een armatuur met de oren van Mickey Mouse? Een groot deel van de Philips-lampen maakt gebruik van led, wat zorgt voor kwalitatief licht dat jarenlang meegaat. Als je kiest voor led kies je, behalve voor een mooie lamp, ook voor je portefeuille. Deze vorm van verlichting heeft immers een veel lager energieverbruik.

Philips Hue, een unieke lichtbeleving

Philips biedt ook slimme verlichting aan, onder de naam Philips Hue. Dit is een vorm van draadloze verlichting die je vanop afstand met je smartphone kan bedienen. Met deze lampen kan je bovendien op elk moment van de dag de tint wit licht bepalen die uitgestraald wordt. Zo is koel wit licht beter wanneer je je wilt concentreren en heeft warm wit licht de voorkeur als je wilt ontspannen. Afhankelijk van het model waarvoor je kiest kan je je lamp zelfs elke kleur van de regenboog laten aannemen. De mogelijkheden zijn eindeloos met Philips Hue.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden voor je interieur.
Bekijk meer

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot Peeq of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van Peeq database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Peeq. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.