807354389340702

Ontdek meer over Trio

Trio

Trio - een succesverhaal

Het succesverhaal van Duits fabrikant Trio start in 1991. Bernd Müller en zijn twee zakenpartners richten Trio Leuchten op, een verlichtingsproducent met 10 werknemers. Aanvankelijk focust het bedrijf zich op de Duitse, Zwisterse en Oostenrijkse markt.

Vandaag opereert Trio in gans Europa en is het personeelsbestand fors aangegroeid tot meer dan 160 werknemers. Het merk heeft een enorm assortiment aan decoratieve verlichting: plafondlampen, staanlampen, wandlampen, tafellampen,...

Trio Discalgo

Moderne en betaalbare armaturen

Trio let steeds op de betaalbaarheid van haar ontwerpen. Dat wilt echter niet zeggen dat de kwaliteit van de lampen verwaarloosd wordt. Er stromen constant nieuwe ideeën en designs in het bedrijf binnen, en die ideeën worden driemaal per jaar omgezet in een vernieuwde collectie.

De meeste lampen die door Trio worden geproduceerd hebben een modern uiterlijk. Ook op technologisch vlak volgt het merk de laatste nieuwe trends: LED-technologie, energiebesparende lampen, noem maar op. Trio probeert haar aanbod continu te verbeteren.

Trio Pearl

Een uitgebreid en divers gamma

Het gamma van Trio is enorm uitgebreid en divers. Het uiterlijk van de verschillende collecties loopt sterk uiteen, waardoor iedere persoon wel een lamp vindt naar zijn of haar smaak. Er zijn armaturen die erg strak en futuristisch ogen, maar er zijn ook tal van tijdloze klassiekers in het assortiment te vinden.

Enkele van de topcollecties van Trio zijn GaronneRobin en Pearl. Elke lamp heeft haar eigen identiteit, maar allemaal hebben ze één ding gemeenschappelijk: ze vormen stuk voor stuk een meerwaarde in de ruimte.

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden voor je interieur.

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot Peeq of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van Peeq database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Peeq. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.