807354389340702

Ontdek meer over SLV

SLV Office

SLV - een succesvol verlichtingsmerk

Verlichtingsmerk SLV werd in 1979 opgericht in Duitsland. Al van bij het prille begin lag de focus van het bedrijf op innovatie, kwaliteit en expertise. Vandaag, meer dan 35 jaar later, is SLV uitgegroeid tot een Europese leider op vlak van verlichting.

Zelf omschrijft SLV zich als een vooruitstrevend merk dat eerlijkheid en eenvoud hoog in het vaandel draagt. Elke klant op de juiste manier ondersteunen, van de productkeuze tot het gebruik, is voor dit bedrijf van het grootste belang.

SLV Warehouse

Een forse groei en internationaal succes

SLV kent een forse groei en heeft inmiddels een groot aantal vestigingen, verspreid over de hele wereld. De verlichtingsproducent is actief in meer dan 100 verschillende landen, waaronder België, Nederland en de Verenigde Staten.

Het succes van SLV hoeft niet te verbazen: de kwaliteit van de producten en de service ligt bijzonder hoog. Het ontwikkelingsproces van nieuwe designs en technologieën verloopt dan ook nauwgezet, in gespecialiseerde testlaboratoria.

SLV Lighting

Een uitgebreid assortiment

Het ruime assortiment omvat zowel binnen- als buitenverlichting. De armaturen van SLV worden gekenmerkt door een eenvoudige vormgeving met een moderne toets. Het zijn bijna allemaal ontwerpen die passen in tal van interieurstijlen.

Enkele van de meest succesvolle collecties van SLV zijn Noblo, Kalu en Downunder. Elke collectie heeft een unieke uitstraling, maar ze hebben allemaal één ding gemeenschappelijk: een enorm hoge afwerkingsgraad.

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden voor je interieur.

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot Peeq of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van Peeq database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Peeq. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.