807354389340702

Ontdek meer over Puik

De oprichters

De oprichters

Freek en Daan werkte jarenlang in sales en productie waar ze prachtige producten te zien kregen van Nederlandse designers. Die ontwerpers slaagden er maar niet in om tussen de massa het grote publiek te vinden tot puik werd opgericht.

Met hun achtergrond en kennis bouwde het duo een portfolio uit van ontwerpers die ze dankzij hun unieke aanpak konden lanceren in de design wereld. De producten die voort komen uit deze samenwerkingen veroveren keer op keer de winkels. Ongekend is misschien wel onbemind, maar dankzij Puik is dat riedeltje verleden tijd.

Het Puik concept

Het Puik concept

Producten die tijdloos zijn en waar je instant verliefd op wordt. Bij Puik weten ze als geen ander hoe ze dat moeten aanpakken. Hun producten roepen gevoelens op elke keer je ze gebruikt. Door te kiezen voor de beste kwaliteit zijn het items die je jaren later misschien nog wel wil doorgeven aan je kinderen, spullen waar ze later herinneringen aan ophalen.

De kleine dingen die het waard zijn om te herstellen, bij te houden en uiteindelijk weer door te geven. Hun keuze om de focus te leggen op kwaliteit en duurzaamheid past dan ook mooi binnen deze visie.

De Puik stijl

De Puik stijl

Voor Vlamingen en Nederlanders klinkt ‘puik’ erg bekend in de oren, hoewel het woord de laatste jaren wat minder populair is geworden. Het geeft wel perfect aan waarvoor het merk staat. Het staat voor mooie spullen, die net zoals het woord Puik zelf niet noodzakelijk hip of trendy hoeven te zijn, maar wel tijdloos en duurzaam.

Bij Puik doen ze dan ook niet mee aan hypes. Bij elke toevoeging aan de catalogus is het de bedoeling dat het nieuwe product voor minstens tien jaar in de collectie blijft. Dit geeft je ook de tijd om je Puik collectie langzaam maar zeker te vervolledigen. Zo gaat jouw interieur er ook helemaal puik uitzien.

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden voor je interieur.

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot Peeq of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van Peeq database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Peeq. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.