807354389340702

Ontdek meer over psmlighting

psmlighting

100% Belgische verlichting

Psmlighting is een 100% Belgisch bedrijf waar alles onder één dak gebeurt: van idee tot ontwerp, en van productie tot afwerking. Omdat ze alles zelf produceren en niet afhankelijk zijn van externe partners, kan je rekenen op verlichting van topkwaliteit. En die kwaliteit is voor het Belgische verlichtingsmerk dan ook één van de belangrijkste pijlers in hun productieproces.

Door de eigen Belgische productie kan het merk zich jaar na jaar flexibeler opstellen en zich steeds meer specialiseren in verlichting op maat. Zo creëren ze voor jou de verlichting waar je altijd al van droomde.

psmlighting

Op en top familiebedrijf

De merknaam psmlighting verwijst naar Pieter en Saskia Mortier, die het bedrijf oprichtten in 1992. Het ontstaan van dit merk was het logische vervolg op de verlichtingswinkel die hun vader Gerard Mortier daarvoor runde. Uit die jarenlange ervaring als installateur en verkoper begonnen ze hun eigen verlichtingsarmaturen te ontwikkelen om zo de gaten in de markt op te vullen.

Met meer dan 30 jaar ervaring op zak volgt dit familiebedrijf dagelijks de trends op om hun designs daarop te inspireren. Al van bij het prille begin stond psmlighting garant voor innovatieve, decoratieve en tijdloze designs.

psmlighting

Uitmuntende kwaliteit

Psmlighting draagt kwaliteit hoog in het vaandel. Het spreekt dan ook voor zich dat ze hun producten steeds vervaardigen met hoogwaardige materialen zoals aluminium, messing en inox. De allereerste armaturen na de oprichting waren inbouwspots en tuinpalen uit inox 316, de hoogste kwaliteit van inox die er is. En het merk week daar nooit meer van af. Tot op de dag van vandaag wordt zo goed als alle tuinverlichting uit inox 316 geproduceerd: ze staan er namelijk op dat alles wat met de grond in contact komt, uit inox vervaardigd moet worden.

Met dat in het achterhoofd garandeert het merk verlichting waar je jarenlang van kan genieten, zowel voor je tuin als voor je interieur.

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden voor je interieur.

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot Peeq of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van Peeq database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Peeq. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.