807354389340702

Ontdek meer over Prandina

Breed gamma aan verlichting

Prandina is een Italiaans verlichtingsbedrijf dat in 1982 werd opgericht. In de loop der jaren wist het Italiaanse merk samenwerkingen op te zetten met tal van bekende designers. Mario Mengotti, Federico Churba, Katje Hettler en Alberto Pasetti om er maar enkele te noemen.

De designers zoeken en verleggen steeds weer de grenzen van hun creativiteit. Naast volledig nieuwe ontwerpen wordt de verlichting regelmatig ook in een nieuw jasje gestoken door te experimenteren met kleuren en nieuwe materialen. Zo creëren ze telkens weer een andere lichtcompositie die in elk huishouden tot zijn recht komt.

Kwaliteit boven alles

Met een onmiskenbaar oog voor detail verkennen ze de mogelijkheden van mondgeblazen glas om zo nieuwe vormen en innovatieve productiemethodes te ontdekken. In hun eigen technologische afdeling bestudeert en ontwerpt Prandina zijn designverlichting.

Kwaliteit in de productie en materialen staat centraal voor Prandina, net als luisteren naar de wensen van hun consumenten. Dankzij de feedback die ze krijgen werken zij steeds weer verder om het eindproduct om te vormen naar de wensen van de klant.

Kenmerkend eenvoudig

Een simpel design is nooit gewoon simpel. Door de decennia heeft Prandina steeds een filosofie van precisie en eenvoud aangehouden waarmee ze hun stempel op de verlichtingswereld hebben gedrukt.

Door deze filosofie te blijven volgen ontwikkelde Prandina een eigen identiteit, die onmiddellijk te herkennen valt. Het is een eigenheid die mode, trends en compromissen overstijgt. Het is de kracht van Prandina.

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden voor je interieur.

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot Peeq of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van Peeq database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Peeq. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.