Nu 30% korting op buitenverlichting Klantendienst
Collectie
Scar-Led
Collection
Bouly
Collectie
Mini-pi
Collectie
Austere

Trizo21

Combinatie van functionaliteit en esthetische aantrekking

Ontstaan in het hart van België, ontwerpt en produceert Trizo21 geavanceerde architecturale verlichtingsoplossingen die functionaliteit naadloos combineren met esthetische aantrekkingskracht. De toewijding aan vakmanschap en inzet voor milieuvriendelijke technologieën maken van het merk een zeer gewilde optie voor zowel residentiële als commerciële ruimtes.

Ga op ontdekking

Laat je inspireren

Populaire producten

Waarde voor je geld

Trizo21 is een Belgisch merk in verlichting. Ze vervaardigen eigentijdse verlichtingsarmaturen van de hoogste kwaliteit, vaak gekenmerkt door speelse maar veelzeggende namen (Pin-up, 2save, Mini-pi). Bruno Van Meenen startte zijn activiteiten in de verlichtingsindustrie in 1986. Het merk Trizo21 werd enkele jaren later door hem opgericht in 2001. Het ontwerpen van een serie wand-, plafond- en pendellampen zorgde meteen voor succes. De Trizo21 verlichting is simpel maar tegelijk smaakvol en optimistisch.

Trizo 21 LED-verlichting

In 2005 kwam Trizo21 op de markt met een volledige LED-collectie. Trizo21 weet de LED-technologie ten volle te exploiteren dankzij de voortdurende inzet van human resources en onderzoek. De Trizo21 LED-lampen leveren uitstekende lichtkwaliteit aan een laag elektriciteitsverbruik. Bewijs van de kwaliteit van de Trizo21 verlichting is het behalen de Design Plus award in 2010 met het Code LED Out armatuur. De innovativiteit, technologie en ecologische kwaliteit van het armatuur gaven hierin de doorslag.

Trizo21 biedt verlichting geschikt voor talrijke toepassingen. Het design en samenstellen van de producten gebeurt volledig binnenshuis. Bijzonder veel zorg wordt besteed aan technologische perfectie, kwaliteitsvol materiaal en sublieme afwerking. Partners en leveranciers worden dan ook zorgvuldig geanalyseerd vooraleer men overgaat tot samenwerking. De armaturen zijn gemaakt van massief aluminium en bijgevolg uitermate sterk en betrouwbaar.

Trizo21 kiest ervoor om te ondernemen op een duurzame manier zonder de belangen sommige  betrokken partijen te schaden. Ze zijn zeer milieubewust, hetgeen geuit wordt in de energiezuinigheid en duurzaamheid van de Trizo21 verlichting. De Izor, de Tizor en de Cri-ate series zijn maar enkele voorbeelden van de “groene” producten van het Belgische merk.

 

Trizo21 vindt dat architecturale verlichting puur moet zijn en ontdaan van overbodige franje.

Trizo21