Nu 30% korting op buitenverlichting Klantendienst
Collectie
Floating Line
Collectie
Bright Line
Collectie
Linear Line

Segula

Vaarwel kil en onpersoonlijk, hallo gezelligheid!

In het verleden creëerden gloeilampen een warme en romantische sfeer in huis. Helaas nam het gebruik van deze unieke lampen af met de komst van ledverlichting. Maar maak je geen zorgen, er is nu een geweldige oplossing: de ledverlichting van Segula. Deze lampen combineren de gezelligheid van de ouderwetse gloeilampen met de energiezuinige voordelen van ledtechnologie. Met Segula krijg je niet alleen een duurzame oplossing, maar ook de gezelligheid keert terug in je huis.

Ga op ontdekking

Laat je inspireren

Populaire producten

Edison gloeilamp

Verlang je terug naar de "goede oude tijd" met de romantische gloeilampverlichting? Segula komt met de oplossing. Door LED-lampen te ontwikkelen die zowel de schoonheid van de oude gloeilampen uitstralen als de efficiëntie van LED-lampen hebben ze vele harten veroverd. Hiermee trachten ze een ode te brengen aan de Edison-lamp, wat in onze ogen zeker gelukt is.

Een stukje technologie

Uiteraard is hier heel wat onderzoek voor uitgevoerd om tot dit resultaat te komen. Als we even de Segula-lampen van dichterbij bekijken, zien we dat deze filigraan LED-elementen van de hoogste kwaliteit bevatten. Naast een aangename lichtkleur van 2200 tot 2600 Kelvin zien deze er ook nog eens prachtig uit. De passieve koeling van de LED zorgt ervoor dat de lamp niet te warm wordt en zo dus langer mee kan gaan.

Voor ieder wat wils

Segula heeft enkele prachtige collecties op de markt gebracht. De vintage line doet er alles aan om je nostalgische gevoelens op te wekken en je terug te doen denken aan de klassieke Edison lampen. Ook de bright line neemt een duik in de tijd. Deze collectie haalt het beste in de designs van de jaren '50 en '60 naar boven. Wil je het liever iets strakker en moderner? Dan is de design line zeker iets voor jou. De ambient line heeft dan weer als voordeel dat je de kleurtemperatuur eenvoudig kan aanpassen.

Laten we de wereld een beetje mooier en groener maken.

Segula