Nu 30% korting op buitenverlichting Klantendienst

PSM Lighting

De magie van design en sfeer

Psmlighting heeft een passie voor verlichting en design. Als trots Belgisch bedrijf met een rijke familietraditie brengen ze een unieke kijk op verlichting. Het doel is eenvoudig: de perfecte sfeer creëren die uw ruimte tot leven brengt en uw dromen verlicht. Met hun ongeëvenaarde gevoel voor stijl en functionaliteit is het merk meer dan alleen een verlichtingsbedrijf - ze zijn een partner in het creëren van ruimtes waar je van zult houden. Of het nu gaat om binnen- of buitenverlichting, voor persoonlijk of openbaar gebruik, met Psmlighting zit je goed.

Ga op ontdekking

Laat je inspireren

Populaire producten

100% Belgische verlichting

Psmlighting is een 100% Belgisch bedrijf waar alles onder één dak gebeurt: van idee tot ontwerp, en van productie tot afwerking. Omdat ze alles zelf produceren en niet afhankelijk zijn van externe partners, kan je rekenen op verlichting van topkwaliteit. En die kwaliteit is voor het Belgische verlichtingsmerk dan ook één van de belangrijkste pijlers in hun productieproces.

Door de eigen Belgische productie kan het merk zich jaar na jaar flexibeler opstellen en zich steeds meer specialiseren in verlichting op maat. Zo creëren ze voor jou de verlichting waar je altijd al van droomde.

Op en top familiebedrijf

De merknaam psmlighting verwijst naar Pieter en Saskia Mortier, die het bedrijf oprichtten in 1992. Het ontstaan van dit merk was het logische vervolg op de verlichtingswinkel die hun vader Gerard Mortier daarvoor runde. Uit die jarenlange ervaring als installateur en verkoper begonnen ze hun eigen verlichtingsarmaturen te ontwikkelen om zo de gaten in de markt op te vullen.

Met meer dan 30 jaar ervaring op zak volgt dit familiebedrijf dagelijks de trends op om hun designs daarop te inspireren. Al van bij het prille begin stond psmlighting garant voor innovatieve, decoratieve en tijdloze designs.

Uitmuntende kwaliteit

Psm lighting draagt kwaliteit hoog in het vaandel. Het spreekt dan ook voor zich dat ze hun producten steeds vervaardigen met hoogwaardige materialen zoals aluminium, messing en inox. De allereerste armaturen na de oprichting waren inbouwspots en tuinpalen uit inox 316, de hoogste kwaliteit van inox die er is. En het merk week daar nooit meer van af. Tot op de dag van vandaag wordt zo goed als alle tuinverlichting uit inox 316 geproduceerd: ze staan er namelijk op dat alles wat met de grond in contact komt, uit inox vervaardigd moet worden.

Met dat in het achterhoofd garandeert het merk verlichting waar je jarenlang van kan genieten, zowel voor je tuin als voor je interieur.

Belgisch familiebedrijf dat elk product volledig in eigen huis ontwikkelt, verzorgt en koestert tot we het aan jou overhandigen.

PSM Lighting