Nu 30% korting op buitenverlichting Klantendienst
Collectie
Gilda
Collectie
Totem

Pallucco

Italiaans design dat schittert

Pallucco werd opgericht in 1982 en belichaamt de Italiaanse designvisie. De Fortuny collectie combineert op briljante wijze traditie met moderniteit en creëert lampen die ruimtes karakter en sfeer geven. Ervaar de traditie van schoonheid en artistieke expressie waar verlichting de functionaliteit overstijgt en kunst wordt. Elk detail resoneert met passie en distinctie in dit merk.

Ga op ontdekking

Laat je inspireren

Populaire producten

Pallucco Verlichting

Dit merk maakte zijn intrede in de markt in het jaar 1982. De sterke man achter dit merk was Paolo Pallucco. De reis begon dus in de jaren 90. Pallucco startte een geheel nieuw netwerk van internationale designers. Vanaf 2000, opende het bedrijf portalen voor decoratieve zaken. In het begin bracht Pallucco veel meubilair uit. Dit meubilair bestond uit oude, nieuwe, stijlvolle en formele designs. Het was zeker iets om naar uit te kijken.

 

De man achter merk wist altijd met vernieuwingen te komen, dit bepaalde de sterkte van het bedrijf. Pallucco gaf de mensen altijd weer iets nieuws om naar uit te kijken. Om deze innovatie mogelijk te maken stak Pallucco veel tijd in het onderzoeken en experimenteren vooraleer men nieuwe producten op de markt bracht.

Uitzonderlijk en onconventioneel

De verlichting van Pallucco is uitzonderlijk en onconventioneel, hetgeen de USP werd van het merk. Pallucco deelt zijn producten in in twee categorieën namelijk: living en light. Voor de Pallucco verlichting bent u hier bij Peeq op de juiste plaats. Indien er Pallucco lampen zijn waarin u geïnteresseerd bent maar niet op de website staan, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zorgen ervoor dat u de gewenste lamp in kwestie bij u thuis krijgt.

Zoektocht naar onderscheiding

Net zoals alle andere merken in designverlichting probeert Pallucco om zichzelf te onderscheiden van de rest. Dit is hen aardig gelukt. Voor de ontwerpen van de Pallucco verlichting vindt je moeilijk gelijken. Aan deze gedurfde stijl probeert het merk steeds trouw te blijven. Een van de eerste Pallucco lampen was de Fortuny. Deze werd reeds ontworpen in het jaar 1907.

Haal nu een unieke Pallucco lamp in huis! U beslist welke lamp u wil, Peeq zorgt ervoor…

Verandering is leven, visie, strategie en doorkruist de werelden waarin Pallucco zijn designenergie investeert: licht en thuis.

Pallucco