Nu 30% korting op buitenverlichting Klantendienst
Collectie
Ginger
Collectie
Ledtube
Buitenverlichting
Hanglampen
Wandlampen

Marset

Betoverende sferen creëren met licht

Stap binnen in de stralende wereld van Marset, opgericht in 1965. Dit Spaanse merk geeft vorm aan ruimtes met zijn unieke collecties zoals Discoco. Discoco is geïnspireerd op discoballen en bestaat uit overlappende schijven die fascinerende lichtpatronen creëren. Met verschillende maten en afwerkingen voegt Discoco elegantie en eigenzinnigheid toe aan elke ruimte. Ontdek Marset, waar licht en innovatie fascinerende sferen creëren.

Ga op ontdekking

Laat je inspireren

Populaire producten

De eerste stappen als metaalgieterij

Marset is een Spaans bedrijf dat in 1965 te Barcelona werd opgericht door Francisco Marset. Wat oorspronkelijk een metaalgieterij was, transformeerde zich tot een succesvol designlabel. Hun jarenlange ervaring met het manipuleren van materialen weerspiegelt zich in hun verlichting van uitmuntende kwaliteit.

Het bedrijf, momenteel onder leiding van Javier Marset, werkt wereldwijd samen met succesvolle ontwerpers, zoals Antonio Miro, Joan Gaspar, Christophe Mathieu en Francesc Rife. Deze brede samenwerking resulteert in een interessante verscheidenheid aan collecties.

Marset creëert designs die neigen naar de jaren '60 en '70, maar zal je even graag verrassen met prachtig modern design. Of het nu vintage of hedendaags is, de ontwerpen van Marset staan altijd voor hoogwaardige kwaliteit.

Bij Marset kan men evenzeer terecht voor innovatieve hoogstandjes en functioneel design. Een voorbeeld hiervan is de FollowMe tafellamp, een draagbare tafellamp met een warme, stijlvolle uitstraling. Een mooi resultaat van innovatief ontwerp kan je bij de Pleat Box Collectie vinden. Een prachtige hanglamp die ontstaat uit een mengeling van keramiek en plastiek, speciaal ontworpen om de plooien in textiel na te bootsen.

Unieke materialen en fascinerende combinaties

Marset onderscheidt zich van andere designlabels door veel te experimenteren met nieuwe materialen. Dit mondt uit in vernieuwende ontwerpen die op een enthousiast onthaal kunnen rekenen.

Een uniek ontwerp is de fascinerende Marset Ginger, een collectie die hoofdzakelijk bestaat uit hout. Door dunne schijven hout en lagen papier samen te persen ontstaat een unieke lamp met een zeer dunne, subtiele vorm. De Mercer tafellamp combineert daarentegen een glazen omhulsel met interne katoenen afwerking. De plooien van het katoen in combinatie met het glas zorgt voor een delicate warme gloed.

Door middel van een goed ontwerp wil Marset haar meest essentiële waarden uitdragen: kwaliteit, technologische nauwkeurigheid, innovatie, duurzaamheid en authenticiteit.

Marset