Nu 30% korting op buitenverlichting Klantendienst

LSA International

Handgemaakte elegantie

Met een geschiedenis die teruggaat tot de swingende jaren 60, combineert LSA International vakmanschap en artistieke flair om prachtige, met de hand gemaakte producten te creëren. De producten laten de kwaliteit en oog voor details van het merk zien. Van elegante wijnglazen tot chique baraccessoires en decoratieve vazen, ze hebben alles wat je nodig hebt om je huis op te fleuren. Perfect voor dagelijks gebruik én speciale gelegenheden.

Ga op ontdekking

Laat je inspireren

Populaire producten

Eigentijds glaswerk

LSA International is een vooraanstaande speler in glaswerk en tafelgerei. Het merk, opgericht door Janusz Lubkowski en zijn vrouw Ewa, combineert traditioneel vakmanschap met eigentijds design. Ze creëren prachtige en tijdloze stukken geïnspireerd door hun Poolse erfgoed. Van wijnglazen tot vazen, karaffen en meer, hun assortiment is uitgebreid. LSA International zet zich in voor duurzaamheid, met verantwoorde inkoop, afvalvermindering en energie-efficiëntie. Ze ondersteunen ook lokale gemeenschappen via eerlijke handelspartnerschappen.

Awards

Samenwerkingen met ontwerpers zoals Monika Lubkowska-Jonas, Terence Conran en chef-kok Richard Corrigan hebben het merk talloze prijzen opgeleverd, waaronder de Red Dot Design Award en de Elle Decoration International Design Award.

Een toast op vakmanschap

Enkele van de meest bekende ontwerpen van LSA International omvatten de Aurora collectie, met handgemaakte wijnglazen die het kenmerkende vakmanschap van het merk vertegenwoordigen. Ook de Luca is populair onder cocktailliefhebbers, met alles van martini glazen tot whisky karaffen.

Onze ambitie is om vakmanschap te gebruiken om doordachte, afgewogen ontwerpen met intrinsieke waarde te creëren.

LSA International