Meer dan 25 000 producten om uit te kiezen Klantendienst

Ferm Living

Hippe designs en Deense flair

Ferm Living, diep geworteld in Deens design, geeft een moderne draai aan de klassieke Scandinavische stijl. In hun ontwerpen staan functionaliteit, esthetiek en duurzaamheid voorop. Het is een wereldwijd befaamd merk dat bekend staat om zijn trendy en stijlvolle interieurproducten, waaronder meubels, verlichtingsontwerpen en opvallende accessoires. Ontdek het brede assortiment producten van Ferm Living om je ruimte te verrijken met moeiteloze stijl en tijdloze charme.

Ga op ontdekking

Laat je inspireren

Populaire producten

Doe-het-zelf

Wanneer oprichtster Trine Andersen in 2005 haar eigen huis aan het decoreren is, blijkt dat haar zoektocht naar het perfecte behangpapier dreigt uit te draaien op een sisser. Met haar achtergrond als grafisch vormgeefster besluit ze dan maar zelf aan de slag te gaan. Het resulteert niet in één, maar tien verschillende ontwerpen.

Wanneer ze met deze ontwerpen naar een beurs in Denemarken wilt gaan, komt ze tot het besef dat ze het zich niet kan veroorloven om alle tien ontwerpen te laten produceren. Uiteindelijk gaat ze met één behangpapier en wat prints naar de beurs. Ondanks de beperkte middelen is het een schot in de roos en meteen ook het startschot voor ferm LIVING.

Je thuis voelen

Sinds die eerste beurs is er veel veranderd. ferm Living is uitgegroeid tot een speler van wereldformaat, iets wat Trine Andersen naar eigen zeggen niet had zien aankomen. Volgens haar is het alsof ze geen merk, maar een huis gebouwd heeft. Een huis dat een thuis geworden is, met getalenteerde collega's en een geweldig productgamma waaraan ze samen blijven bouwen.

Dat ze die analogie gebruikt is niet vreemd. Uiteindelijk is 'je thuis voelen' waar het bij ferm LIVING allemaal om draait. De ambitie is vanaf dag één om mensen te inspireren, zodat ze een eigen plek kunnen creëren waar ze zich comfortabel voelen. Jezelf zijn in je eigen huis is zo belangrijk. Uiteindelijk is een thuis zoveel meer dan een hoop mooie spullen, het is waar je leven zich afspeelt.

Bij ferm LIVING staat duurzaamheid op de eerste plaats. Door gebruik te maken van ruwe materialen van de hoogste kwaliteit leggen ze de focus op duurzaamheid. Ook in hun samenwerkingen gaan ze steeds op zoek naar lange termijn relaties, zodat er samen naar de toekomst gekeken kan worden.

Op die manier houden ze hun ecologische voetafdruk zo laag mogelijk. Bovendien zijn alle producten na hun tijd in je huis te recycleren of deels te hergebruiken.

Zo kan je als klant gerust zijn wanneer je iets koopt uit de ferm LIVING collectie. Ook dat is immers deel van hun missie, als designmerk zien zij het als hun verantwoordelijkheid om de leiding te nemen richting duurzaamheid.

Je huis is veel meer dan een plek om te wonen.

Ferm Living