Meer dan 25 000 producten om uit te kiezen Klantendienst
Hanglampen
Buitenverlichting
Wandlampen
Plafondlampen

Eglo

Ongeëvenaarde oplossingen voor verlichting

Eglo, een toonaangevende wereldspeler in de verlichtingsindustrie, heeft een inspirerend verhaal dat begon in Pill, Oostenrijk, in 1969. Met meer dan 50 jaar expertise biedt Eglo een breed scala aan binnen- en buitenverlichting voor woningen en bedrijven. Hun ontwerpen zijn authentiek en divers, en weerspiegelen de unieke smaak van hun klanten. Of het nu gaat om een minimalistische LED lamp of een extravagante kroonluchter, elk product is zorgvuldig vervaardigd om een balans te vinden tussen vorm en functie.

Ga op ontdekking

Laat je inspireren

Populaire producten

Van Oostenrijks familiebedrijf naar marktleider

EGLO werd opgericht in 1969 door Oostenrijker Ludwig Obwieser. Het aanvankelijk kleinschalige familiebedrijf groeide al snel uit tot een globale marktleider in de verlichtingssector, met productiefaciliteiten en verkoopkantoren in meer dan 50 verschillende landen. EGLO produceert inmiddels al een halve eeuw verlichting van zeer degelijke kwaliteit.

My light, my style

Modern design en hoge functionaliteit tegen betaalbare prijzen. Dat is EGLO's credo al meer dan 50 jaar lang. Inspelen op de noden en wensen van elke klant staat hierbij steeds centraal, net als de duurzaamheid en kwaliteit van hun producten. Het merk investeert dan ook volop in een continu ontwikkelings- en innovatieproces.

Continue groei en ontwikkeling

EGLO produceert dagelijks nieuwe producten met behulp van een team van experts in interieurtrends, technologie en verlichting. De technologie ontwikkelt de laatste jaren enorm snel, en EGLO groeit daar graag in mee. De opkomst van slimme apparatuur en woningen zorgt er bijvoorbeeld voor dat slimme verlichting steeds prominenter aanwezig zal zijn, dus ook daarop zal EGLO sterk inzetten naar de toekomst toe.

Welke richting de ontwikkelingen ook uitgaan, EGLO blijft verlichtingsoplossingen creëren waar de markt om vraagt.

Eglo