Meer dan 25 000 producten om uit te kiezen Klantendienst
Collectie
Luna
Collectie
Block
Collectie
Knot

Design House Stockholm

Waar stijl de Scandinavische sfeer ontmoet

Design House Stockholm, het gerenommeerde Zweedse designlabel, staat bekend om zijn uitgebreide productassortiment en innovatieve aanpak. Hun producten hebben allemaal één ding gemeen: de fascinerende schoonheid van Scandinavisch design. Een opvallend voorbeeld is de iconische Block tafellamp, die is gevat in glas en lijkt op een bevroren lichtbron. Een andere populaire collectie is Cord, met een eenvoudige lichtbron aan een snoer, die een breed publiek aanspreekt.

Ga op ontdekking

Laat je inspireren

Populaire producten

Design House Stockholm - Scandinavisch design

Het Zweedse merk Design House Stockholm werd opgericht in 1992 als een productontwikkelingsbureau. Ze werkten samen met de ontwerpers, net zoals uitgeverijen samenwerken met auteurs. Op deze manier ontstond een goede band tussen de ontwerpers en Design House Stockholm.

Hier vloeide in 1997 een eerste eigen collectie uit voort. Die was meteen een schot in de roos en zette Design House Stockholm op de kaart als karaktervol designmerk. Nadien volgden nog vele andere succesvolle collecties, waaronder de Cord en Manana.

Scandinavië als filosofisch perspectief

Naast verlichting heeft Design House Stockholm ook tafels, kasten, sofa's, decoratiestukken en zelfs sjaals in haar assortiment. Een heel uiteenlopend gamma, al hebben alle producten telkens één ding met elkaar gemeen: Scandinavië.

Elk product dat door Design House Stockholm wordt gemaakt, moet de Scandinavische mode uitstralen. Daarmee wordt niet nationaliteit of geografie bedoeld, maar wel een filosofisch en esthetisch perspectief. Het eindresultaat is een prachtig gamma boordevol tijdloze designklassiekers.

Focus op het idee

Design House Stockholm werkt samen met zowel bekende als onbekende designers. Dit komt doordat ze vooral de aandacht vestigen op het idee, en niet zozeer op de naam van de designer. Het uiteindelijke product moet een eigen identiteit en karakter hebben.

Zo had Harri Koskinen een leuk idee tijdens zijn studententijd. Design House Stockholm zag het potentieel van zijn ontwerp, en gaf het een kans. Tegenwoordig is zijn design, de Block tafellamp, één van de best verkopende producten van Design House Stockholm.

We zoeken producten die iets nieuws toevoegen aan hun stijl. Producten met persoonlijkheid en karakter.

Design House Stockholm