Nu 30% korting op buitenverlichting Klantendienst

Design for the People

Bekroond Scandinavisch design

Design for the People, een Deens designbedrijf dat werd opgericht in 2015, combineert functionaliteit met esthetiek. Geboren vanuit Scandinavische roots, houdt het vast aan de filosofie van het creëren van toegankelijk design voor iedereen. Deze benadering wordt weerspiegeld in hun innovatieve en minimalistische producten die even praktisch als mooi zijn. De toewijding van het merk aan eenvoud en helderheid in design spreekt boekdelen over haar waarden, waardoor "Design for the People" een echte ambassadeur van Scandinavisch design is.

Ga op ontdekking

Laat je inspireren

Populaire producten

Duurzaam Deens design

Design For The People is een Deens verlichtingsmerk dat deel uitmaakt van de Nordlux-familie. Een merk dat esthetiek, eenvoud en functionaliteit moeiteloos combineert. Hun producten zijn ontworpen met duurzaamheid in gedachten: ze gebruiken materialen die lang meegaan én gerecycleerde materialen voor hun verpakkingen.

Kwaliteit en stijl in elk ontwerp

Of je nu op zoek bent naar een verfijnde bureaulamp of een sfeervolle hanglamp, Design For The People garandeert duurzaamheid, kwaliteit en een tijdloze uitstraling in al hun ontwerpen. Een mooi voorbeeld is de populaire Artist-serie, waar functionele verlichting met modern design gecombineerd wordt. Ze hebben een lichte aluminium constructie en een verscheidenheid aan kleuren.

Wij creëren tijdloze verlichting die je na verloop van tijd steeds meer zult waarderen.

Design for the people