Meer dan 25 000 producten om uit te kiezen Klantendienst

Artemide Architectural

Verhelderende innovatie

Artemide Architectural is een wereldleider op het gebied van hoogwaardige verlichting. Dit merk staat bekend om hun innovatieve en prachtig vormgegeven ontwerpen en vertegenwoordigt cutting-edge vaardigheid en creativiteit in verlichting. Hun producten verrijken zowel binnen- als buitenruimtes en bieden flexibele oplossingen. Hun armaturen, vooral inbouwdownlights en trackverlichting, zijn een toonbeeld van technologische verfijning. Met een toewijding aan functionaliteit, prestaties en esthetische pracht blijft Artemide Architectural schitteren als een baken van uitmuntendheid in de verlichtingssector.

Ga op ontdekking

Laat je inspireren

Populaire producten

Artemide Architectural - Architecturale verlichting

Het Italiaanse merk Artemide is voornamelijk bekend om haar chique en sierlijke designverlichting. Maar naast de elegante Artemide designreeks heeft het Italiaanse merk ook een gamma architecturale verlichting op de markt onder de naam Artemide Architectural.

Ten opzichte van de gewone Artemide designreeks zijn de Artemide Architectural verlichtingsarmaturen strakker en minder opvallend. De Artemide Architectural producten worden gekenmerkt door hun rechte vormen en eerder sobere kleuren. Architecturale verlichting is tenslotte bedoeld om zo goed mogelijk op te gaan in de rest van het interieur, terwijl de Artemide designlampen bedoeld zijn om op te vallen en direct in het oog te springen. Het zijn echte eyecatchers.

 

Zelfde Artemide lichtcomfort maar andere stijl

De Artemide Architectural verlichting mag dan minder opvallen, ze zijn daarom niet minder stijlvol. De verlichting uit de Artemide Architectural reeks biedt hetzelfde uitstekende lichtcomfort als de Artemide designverlichting. Het onderscheid ligt dus in hun uiterlijke vorm. Daarbovenop bevat de Artemide Architectural reeks meer vaste armaturen. Hiermee hebben we het over wandlampen, inbouwspots, hanglampen en plafondlampen. In de designreeks vindt u dan weer meer tafellampen en staanlampen. Deze verdeling hoeft u zeker niet al te strikt te nemen. In elke reeks vindt u immers verschillende typen armaturen.

Verschillende typische collecties

Enkele kenmerkende collecties uit de Artemide Architectural reeks die de stijl van de Architectural reeks prima vertegenwoordigen zijn de Mouette, en de Chocolate collectie. Dit zijn twee voorbeelden van Artemide Architectural armaturen die qua stijl strak, koel en modern te noemen zijn.

Producten die innovatie en ontwerpvaardigheden overbrengen naar nieuwe grenzen van licht.

Artemide Architectural