Nu 30% korting op buitenverlichting Klantendienst

Welke maatschappij verzorgt de verzendingen?

UPS logo

Het grote deel van onze verzendingen wordt uitgevoerd door UPS. Bij ons ben je steeds verzekerd van je zending, je mag er zeker van zijn dat je jouw bestelde artikelen altijd in nieuwe staat en onbeschadigd zult ontvangen. Bij beschadigingen tijdens de verzending zullen wij je immers een vervangartikel toesturen.

Verzendingen buiten Europa gebeuren steeds met luchttransport om een snelle levering te verzekeren.

Bovendien kiezen we voor al onze verzendingen buiten de Europese Unie (uitgezonderd Noorwegen en Zwitserland) standaard voor de snelle UPS express service, zonder hiervoor bijkomende kosten toe te rekenen. De express service staat meestal garant voor een levering binnen 4 werkdagen na verzending.

Word ik op de hoogte gehouden van het levertijdstip?

UPS informeert je altijd op voorhand over de levering van je pakket. Met UPS MyChoice kan je bovendien updates over je levering ontvangen via sms of email. Ook kan je het leveringsadres en -tijdstip aanpassen en je voorkeuren instellen voor wanneer je niet thuis bent als je pakketje geleverd wordt.

Wat als ik niet thuis ben op het moment van levering?

Geen probleem. Je pakket wordt bij je buur geleverd of naar het dichtstbijzijnde UPS Access Point gebracht. Zo kan je je pakket ophalen wanneer het jou past.

De UPS chauffeur laat een briefje achter in je brievenbus waarop vermeld staat waar je je pakket kan ophalen.

Hoe kan ik mijn pakket volgen?

Je kan de status van je pakket nagaan met behulp van het trackingnummer dat je ontvangt in je mailbox. Het trackingnummer bevat tot 25 karakters. Het enige wat je hoeft te doen om te weten waar je pakket zich bevindt, is het nummer ingeven in de UPS tracking tool.

Wat is een UPS Acces Point?

Een UPS Access Point is een locatie voor het verzenden en ophalen van pakketten. Wanneer je kiest voor een levering in een Access Point, kies je voor de zekerheid om je pakket te kunnen ophalen wanneer het jou uitkomt dankzij de flexibele openingstijden. Ontdek hier je dichtstbijzijnde Access Point.