Nu 30% korting op buitenverlichting Klantendienst

Kan ik mijn bestelling ook ophalen?

Dankzij onze pakketkluis kan je vanaf nu jouw bestelling 24 uur op 24, 7 dagen op 7 komen afhalen! Let op, omwille van Corona-maatregelen blijft je pakket een week beschikbaar in de container. Daarna kan je je bestelling enkel nog oppikken na telefonisch contact met onze klantendienst (015 25 76 68).
 
Deze pakketkluis bevindt zich aan de linkerkant van onze magazijnen (Industriepark 14A Zone B). Aan de hand van een unieke, persoonlijke code kan je de pakketkluis openen.
 

Plannetje pakketkluis

 

Plannetje pakketkluis

 
Hoe je van zo’n afhaling gebruik maakt, lees je hieronder.
 

Stap 1: Kies voor afhaling in pakketkluis

In stap 2 “Facturatie en levering” van het bestelproces vink je "afhaling in pakketkluis" aan.
 

Stap 2: Bevestigingsmail met code

Eens je bestelling is klaargelegd in onze pakketkluis word je hiervan via e-mail op de hoogte gebracht. Pas dan kan je jouw bestelling komen afhalen.
 
In deze mail vind je bovendien jouw persoonlijke code van 6 cijfers om de deur van de pakketkluis te openen.
 

Stap 3: Bestelling afhalen

Je komt je bestelling afhalen in onze pakketkluis. Deze bevindt zich achter de tweede deur (de witte) aan de linkerkant van ons gebouw.
 
Je opent de pakketkluis door je persoonlijke code in te geven op het klavier naast de buitendeur van de kluis. Je neemt jouw pakketten uit de kluis. De code blijft na gebruik nog 30 minuten geldig.
 
Let er op dat je bewegingen tijdens de afhaling door 3 camera’s worden geregistreerd!
 

Stap 4: Factuur tekenen en deponeren

Op de verpakking vind je 2 facturen/bonnen waarvan je één exemplaar ondertekent en deponeert in de brievenbus van onze pakketkluis. Het andere exemplaar is voor jouw eigen administratie.
 

Bijkomende informatie

Aan het gebruik van de pakketkluis zijn geen extra kosten verbonden. Dezelfde betalingsvoorwaarden als bij verzending zijn van toepassing.
 
Houd er wel rekening mee dat de kluis bedoeld is om je sneller en efficiënter van dienst te zijn. Indien je kiest voor een afhaling in de pakketkluis word je dus verwacht de goederen zo snel mogelijk af te halen na de bevestigingsmail. De pakketkluis is immers niet bedoeld als opslagplaats.
 
Heb je nog vragen over de Peeq pakketkluis? Laat ons dan zeker iets weten via ons contactformulier