807354389340702
Home > Astro > Blanco

Astro Blanco


Astro Blanco inbouwspots

Spots zijn nog mooier wanneer ze naadloos in het plafond worden ingebouwd. Daarom zijn deze Astro Blanco inbouwspots zo’n bestseller. Ze worden voor de pleisterwerken geïnstalleerd en daarna samen met het plafond afgewerkt. Het resultaat? Een spot die perfect deel uitmaakt van het plafond.

Voor de pleisterwerken

Deze Astro Blanco inbouwspots installeer je best voor de pleisterwerken (met behulp van een plaasterkit). Op deze manier gaat het plafond naadloos over in het dieperliggende frame. Je kan ze uiteraard ook later installeren. Maar dan moet je de ruimte rond de spot opnieuw bijwerken. Toegegeven; de installatie van deze Astro Blanco inbouwspots vraagt wat meer werk, maar het resultaat maakt dit alles de moeite waard.

Welke Astro Blanco spot kies jij?

In onze Astro Blanco collectie zitten een enkelvoudige en dubbele inbouwspot. Er is tevens een enkele spot die geïnstalleerd werd in een schuine hoek – ideaal om een schilderij te verlichten. Al deze spots hebben recht hoeken. Dat geeft ze een moderne uitstraling. Voor de liefhebbers is er ook een ronde inbouwspot in ons Astro Blanco assortiment verkrijgbaar.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden voor je interieur.
Bekijk meer

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot Peeq of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van Peeq database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Peeq. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.