807354389340702
Home > Delta Light > Boxy

Delta Light Boxy


Delta Light Boxy – ronde en vierkante plafondlampen

Laat je niet misleiden door de naam. Je zou denken dat de Delta Light Boxy collectie enkel uit vierkante (in het Engels ‘box-shaped’) plafondlampen bestaat. Niets is minder waar. Delta Light heeft haar Boxy assortiment namelijk uitgebreid met ronde modellen.

Karakteristieke plafondlampen

Bij jouw zoektocht naar plafondverlichting is de kans groot dat je Delta Light Boxy lampen tegenkomt. Deze collectie is namelijk erg uitgebreid. De vierkante modellen komen in verschillende afmetingen en kleuren, gaande van kleine grijze ‘blokjes’ tot grote zwart-gouden lampen. De ronde Delta Light Boxy armaturen zijn ook verkrijgbaar als richtbare opbouwspot of als pendellamp. Kortom: in deze reeks is er enorm veel keuze.

Overal bruikbaar

Dit is nog eens een leuke uitdaging: probeer een plek te zoeken waar de Delta Light Boxy niet kan gebruikt worden. Je zal van een kale reis terugkomen. Boven het keukeneiland kan je bijvoorbeeld een Boxy R C pendellamp hangen. In de woonkamer staat het standaardmodel erg mooi, terwijl je in de gang een Boxy WL wandlamp kan installeren. En in het toilet? Daar hangen we een zwarte Delta Light Boxy R aan het plafond. Voor al jouw noden is er een passende oplossing voorzien!

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden voor je interieur.
Bekijk meer

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot Peeq of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van Peeq database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Peeq. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.