807354389340702

Ontdek meer over Vibia

Vibia Wireflow

Van lokale onderneming naar globaal netwerk

Het hoofdkantoor van Vibia bevindt zich in Barcelona, waar een sterk onwikkelde designcultuur heerst. Het bedrijf is opgestart aan de hand van lokale kennis en heeft die kennis gaandeweg omgezet in een krachtig globaal netwerk.

Achter de verlichting die Vibia produceert schuilt een spiritueel ingegeven visie. Licht zou vormgeven aan onze levens, bepalen hoe we de wereld rondom ons aanschouwen en onze percepties stimuleren. Die percepties verschillen per individu en dat vertaalt zich in een gepersonaliseerde verlichtingssmaak.

Vibia

De relatie tussen mens en omgeving

De missie van Vibia is het verbeteren van de relatie tussen mens en omgeving. Ze doen dat door met hun armaturen de juiste atmosfeer te creëren in elke ruimte, zodat iedere beleving uniek wordt. Er is dan ook een nauwe samenwerking tussen designers, architecten en lichtexperts.

Vibia probeert een intern model te ontwikkelen waarbij talent, creativiteit en een innovatieve attitude centraal staan. Er wordt constant gezocht naar vernieuwende concepten en verbeterde verlichtingsoplossingen. Op die manier kan het merk topproducten op de markt brengen.

Vibia Cosmos

Een eigen identiteit voor elk product

De collecties die Vibia uitbrengt zijn uniek en luxueus. Technologie en design gaan hand in hand en de afwerkingsgraad ligt bij elk ontwerp enorm hoog. Ieder product straalt bovendien een eigen identiteit uit. Net zoals dat bij mensen het geval is.

Skan, Cosmos en Mayfair zijn slechts drie van de talrijke succesvolle collecties van Vibia. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat het verlichtingsmerk al meermaals beloond werd met een prestigieuze award, zoals de Archiproducts Design Award en de Design Plus Award.

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden voor je interieur.

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot Peeq of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van Peeq database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Peeq. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.