807354389340702
Home > Verpan > Wire

Verpan Wire


Verpan Wire – cilindervormige tafellamp

De Verpan Wire werd ontworpen door de Deense designer Verner Panton. Naast ontwerper van verlichting, tapijten, stoelen, tafels, behangpapier,… wordt hij ook beschouwd als één van de meest invloedrijke designers uit Denemarken.

Design dateert al van 1972

De Verpan Wire is een design uit 1972. Dit model bestaat uit een cilindervormig metaalframe dat overgaat in een halve cirkel. De binnenkant van de cilindervormige lampenkap dient als reflector van het licht enerzijds en dekt de directe lichtbron af anderzijds.

Grote of kleine uitvoering

Het armatuur van de Verpan Wire is beschikbaar in 2 diameters. Het grote model heeft een diameter van 40 cm, waarvan de cirkelvormige lampenkap beschikbaar is in het geel, lichtbruin en wit. De cirkelvormige lampenkap zelf is gemaakt uit plastic.

Het kleine model heeft een diameter van 30 cm is enkel beschikbaar in het wit. Het kleine model kan gebruikt worden als tafellamp op uw nachtkast, het grotere model is veeleer een tafellamp voor woonkamer of eetkamer, of kan zelfs als staande lamp gebruikt worden.

De Verpan Wire wordt verkocht met een transparante netsnoer van 220cm, voorzien van een aan en uit schakelaar.

Certificaat van authenticiteit

Elk model van Verpan wordt geleverd met een certificaat van authenticiteit. Dit garandeert je dat het een echte Verpan creatie is, en dat het bij Verpan gemaakt wordt volgens de strikte kwaliteitseisen van Verner Panton.

Springt eruit in elk interieur

Tegenwoordig is er meer en meer vraag naar innovatieve en opvallende modellen. De Verpan Wire is een duidelijk voorbeeld van innovatie op het gebied van afwerking en mag dus zeker niet ontbreken in trendy woningen.

Duurzame verlichting

De maximale wattage van de Verpan Wire is 40W voor het kleine model en 75W voor het grote model. Gebruik energiezuinige lampen, daar bespaar je immers een hoop energie mee en de lichtintensiteit zal er zeker niet door verminderen. De lampen worden standaard niet meegeleverd met het armatuur, en wil je de lamp vervangen, til dan gewoon de cirkelvormige lampenkap op.

Koop de Verpan Wire snel aan voor een gegarandeerde lage prijs via onze website.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden voor je interieur.

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot Peeq of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van Peeq database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Peeq. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.