807354389340702
Home > Verpan > Pantop

Verpan Pantop


Verpan Pantop

De Verpan Pantop is een creatie van de Deen Verner Panton. Als allesdesigner, namelijk ontwerper van tapijten, stoelen, tafels, behangpapier, verlichting, … wordt hij aanzien als één van de meest invloedrijke designers uit Denemarken.

Belvormige lamp

De Verpan Pantop is een creatie uit de jaren ’60, die in de jaren ’80 in een nieuw kleedje werd gestoken. Het is een uit aluminium gemaakte klokvormige lamp die in diverse kleuren (wit, zwart, fuchsia, groen, geel, chroom) en vormen (tafel-, hang- en staanlamp) verkrijgbaar is.

Hanglamp

Dit is een prestigieus en klassiek design van Verner Panton. De lampenkap draagt de handtekening van Verner Panton om zijn authenticiteit te garanderen. De harmonieuze vorm van deze hanglamp geeft haar een futuristisch, maar tegelijk ook nostalgisch uitzicht. Het opaal wit glas, waaruit deze hanglamp is samengesteld, verspreidt het licht zachtjes door de kamer, zowel doorheen de lampenkap zelf, als door de opening van de lamp die naar beneden gericht is.

Staanlamp en tafellamp

De staande versie en de tafellamp van dit klokvormige model zijn ook gegraveerd met Verner Panton’s handtekening. De handtekening is echter niet terug te vinden in de lampenkap zelf, maar wel in de voet van de lamp.

Trendy woningen

Deze originele creatie mag zeker niet ontbreken in trendy woningen. Bovendien past de hanglamp perfect boven een eettafel.

Koop de Verpan Pantop tegen een gegarandeerd lage prijs en geniet van onze gratis levering.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden voor je interieur.

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot Peeq of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van Peeq database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Peeq. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.