807354389340702
Home > Verpan > Fun

Verpan Fun


Verpan Fun

De Verpan Fun collectie is een creatie van de Deen Verner Panton. Als allesdesigner van zowel tapijten, stoelen, tafels, behangpapier, verlichting,… wordt hij aanzien als één van de meest invloedrijke designers uit Denemarken.

Zowel pendel-, als tafel- of staanlamp

De Verpan Fun is beschikbaar als pendelarmatuur, tafel- en staanlamp. Naast het type lamp kan je ook kiezen uit de volgende samenstelling: metalen schijfjes of parelmoer schelpjes.

Panton wil een breed publiek bereiken en biedt de Verpan Fun daarom aan in verschillende hoogtes en formaten, daar elk interieur uniek is. Er is een Verpan Fun voor ieders woonkamer, eetkamer of slaapkamer.

Verpan Fun verenigt licht met geluid

Panton houdt van originele modellen en de Verpan Fun is hier weer een mooi voorbeeld van. Terwijl de meeste lampen enkel opvallen wanneer ze branden, zorgen de duizenden schelpjes constant voor subtiele glinsteringen. De Verpan Fun springt dus ook in het oog wanneer hij niet brandt.

Een normale spot geeft enkel een indruk als hij brandt. De duizenden schelpjes van de Fun zorgen bovendien constant voor magische reflecties, waardoor deze lamp niet enkel opvalt als ze brandt.

De Verpan Fun geeft niet enkel licht, maar maakt ook geluid. Bij het minste zuchtje wind tikken de schelpjes tegen elkaar en zo weerklinkt er een aangenaam en rustgevend geluid.

Past perfect in elke woning

Panton wil naast het ontwikkelen van verlichting, ook een aangename sfeer creëren. De Verpan Fun is dan ook de ideale sfeermaker bij een gezellig avondje tafelen met familie en vrienden.

Zie je dit kroonjuweel uit Verpans collectie al in je huis hangen, twijfel dan niet langer en koop de Verpan Fun via de website of in onze winkel.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden voor je interieur.

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot Peeq of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van Peeq database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Peeq. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.