807354389340702

Ontdek meer over Verpan

Verner Panton

Verner Panton

Verner Panton was een man met een opvallende persoonlijkheid en een indrukwekkend gevoel voor design. Hij liet zich niet leiden door traditionele denkbeelden en ontwikkelde prachtige verlichting die stuk voor stuk getuigden van persoonlijkheid.

De Topan Lamp, ontwikkeld in 1959, kenmerkt het begin van een reeks van prachtige verlichting. Deze verlichting wordt vandaag nog steeds door vele mensen gekoesterd. Het merk Verpan legt zich dan ook volledig toe op het herontwerpen van de prachtige creaties van deze Deense creatieveling.

Verpan Onion

Over Verpan

Het verhaal van Verpan begint in 2003 in Denemarken. Ondertussen is het bedrijf uitgegroeid tot één van de grootste en meest gerenommeerde merken in verlichting en meubilair. Het succes van het bedrijf vloeit voort uit de kwaliteit van de ontwerpen van Verner Panton. Verpan is namelijk de grootste producent van verlichting en meubilair ontworpen door Verner Panton.

Opmerkelijk bij het herontwerpen van Verner Pantons originelen is de inspirerende samenwerking met de weduwe van Verner Panton. Klassiekers van Verner Panton, zoals de Fun en de Onion vormen de basis voor prachtig modern design. Verpan biedt staanlampen, tafellampen, plafondlampen en hanglampen.

Verpan Spiral

Glamoureuze en kleurrijke verlichting

Verpan brengt moderne verlichting met wortels genesteld in traditie. Tevens geeft de verlichting een ruimte iets glamoureus, zelfs wanneer ze niet branden! Zo zorgen de gekrulde stroken metaal van de Spiral voor een wonderlijk lichtspel, wanneer het daglicht erop weerkaatst.

Net zoals bij Verner Panton, spelen kleuren en vormen een belangrijke rol. Door middel van het experimenteren met licht en kleur tracht men de toeschouwer zijn verbeelding te laten gebruiken.

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden voor je interieur.

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot Peeq of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van Peeq database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Peeq. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.