807354389340702

Hanglampen buiten

Hanglampen voor buiten online kopen

Op zoek naar een hanglamp voor buiten? In de online verlichtingswinkel van Peeq vind je makkelijk de lamp waar je naar op zoek bent.

Wat?

Iedereen heeft wel een hanglamp in de woon- of eetkamer hangen. Ze bestaan echter ook voor buiten. Dankzij hun hoge IP-waarde, zijn deze hanglampen bestand tegen de wisselende weersomstandigheden en de luchtvochtigheid die buitengebruik met zich meebrengen.

Een hanglamp onder het overdekt terras kan de ideale sfeermaker zijn op een warme, maar regenachtige dag. Maar ook voor wie geen overdekt terras heeft, zijn er oplossing. Zo zijn er de onder andere de Foscarini Uto en de Luceplan Pod, die je werkelijk overal kan hangen.

Hoe kiezen?

Meer en meer worden je terras en tuin gezien als een verlengstuk van je interieurinrichting. Daarom stem je best de keuze van je buitenverlichting, inclusief hanglampen, af op je binnenverlichting. Zo bekom je een harmonieus geheel en roep je buiten dezelfde gezellige sfeer op, die je ook binnen creëert.

Verder kan je ook kijken naar hoe je de hanglamp gaat gebruiken. Krijgt ze een vaste plaats of moet je ze nog makkelijk kunnen verplaatsen naargelang de gelegenheid? Gaat ze vaak en lang branden? Dan raden we je led aan! Ledlampen zijn immers duurzamer en energiezuiniger.

Hanglampen voor buiten bestellen via Peeq

Wil je je keuze makkelijk kunnen maken, eenvoudig bestellen en hou je van een vlotte levering? Bestel je hanglampen voor buiten dan bij Peeq. Dankzij onze enorme voorraad kunnen we vaak erg snel leveren en dat aan de scherpste prijzen!

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden voor je interieur.
Categorieën

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot Peeq of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van Peeq database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Peeq. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.