807354389340702

Philips Wandlampen

Philips wandlampen

Heel wat mensen denken bij wandlampen alleen maar aan de typische functionele verlichting die buiten wordt opgehangen om de tuin of het terras te verlichten. Een muurlamp komt nochtans ook binnenshuis goed tot zijn recht. Het is een unieke vorm van verlichting die een leuk accent vormt in de woning en die erin slaagt om de ruimte in een mum van tijd onder te dompelen in een gezellige sfeer. Philips biedt in haar gamma heel wat wandlampen aan, die door hun universele uitstraling thuishoren in elke kamer.

Verschillende ontwerpen en functionaliteiten

Het uiterlijk van de wandverlichting van Philips loopt sterk uiteen. Het merk verkoopt lampen die zo subtiel zijn dat ze bijna verdwijnen in de muur. MyLiving Galax, een elegante armatuur met energiezuinige led, is daar een uitstekend voorbeeld van. Maar er zijn ook modellen die wat opvallender zijn en daardoor eveneens een decoratieve functie vervullen. MyLiving Coda hoort thuis in deze tweede categorie, met haar spiegelend oppervlak en haar dubbellaagse kap van metaal en glas. Deze frivole lamp straalt een warm wit licht uit dat eenvoudig dimbaar is. Philips biedt daarnaast ook armaturen aan die eerder focusen op het functionele aspect. MyLiving Cadet is bijvoorbeeld eenvoudig richtbaar, waardoor je de lichtval exact kan bepalen. Ideaal wanneer je je wandverlichting ook wilt gebruiken als leeslamp.

In de keuken of de slaapkamer

Wandverlichting kan overal. Bij de zithoek als leeslamp, in de keuken als werkverlichting, in de badkamer bij de spiegel of in de slaapkamer in plaats van een traditioneel nachttafellampje. Er zijn heel wat toepassingsmogelijkheden voor wandlampen. Philips heeft ook een aantal wandlampen voor de kinderkamer, met leuke Disney-figuren erop. Of heb je de MyKidsRoom Climbo al gezien? Deze speelse lamp lijkt op een lichtgevend mannetje dat een houten touwladder opklimt.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden voor je interieur.

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot Peeq of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van Peeq database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Peeq. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.