807354389340702

Spiegellampen

Spiegellampen of leeslampen nodig?

Bij Peeq vind je snel een eenvoudig het type spiegellamp of leeslamp dat je zoekt.

In het assortiment spiegellampen en leeslampen van Peeq vind je lampen die aan de muur of aan een meubel bevestigd kunnen worden met de bedoeling gericht licht te werpen op een bepaalde plek. Leeslampen in de vorm van tafellampen, wandlampen of staanlampen worden in een aparte categorie behandeld.

Geef uw badkamer een luxueuze touch

Wie een verlichtingsplan opstelt voor binnenshuis, denkt in de eerste plaats aan plafondlampen en staanlampen. Toch is het verstandig om naast de keuze van je algemene verlichting meteen rekening te houden met andere lichtpunten, die je verlichtingsconcept compleet maken. Leeslampen kunnen een erg belangrijk onderdeel uitmaken van de functionele verlichting in de slaapkamer, woonkamer of studeerkamer. Spiegellampen geven een extra luxueus cachet aan je badkamer of toiletruimte.

Spiegellampen worden boven of aan weerszijden van een spiegel geplaatst. Een spiegellamp werpt licht op de persoon die voor de spiegel staat, wat de zichtbaarheid en de helderheid van het spiegelbeeld vergroot. Spiegellampen worden meestal bij de badkamerspiegel gehangen, maar kunnen ook bij de spiegel van het toilet geplaatst worden, wat bijvoorbeeld vaak in restaurants, hotels of andere openbare plaatsen gebeurt. Leeslampen worden meestal boven of naast het hoofdeinde van het bed geplaatst, of aan de wand boven een bureau dat tegen een muur staat.

Spiegel- en Leeslampen in alle vormen

Spiegellampen en leeslampen bestaan in allerlei maten, stijlen en uitvoeringen. Afhankelijk van je persoonlijke smaak kun je bij Peeq terecht voor klassieke, hedendaagse, retro, en design leeslampen en spiegellampen. Bovendien bevat ons assortiment lees- en spiegellampen met LED-lampen, spaarlampen en halogeenlampen. Verlichting met halogeenlampen geeft een sterk, helder licht. Spaarlampen zijn een stuk energiezuiniger. Spiegel- en leeslampen met LED-lampen zijn het meest energiezuinig en hebben een langere levensduur.

Zowel spiegellampen als leeslampen bestaan in richtbare en niet-richtbare varianten. Richtbare leeslampen hebben als voordeel dat je de lichtbundel kunt richten naar een andere plek, aangepast aan het moment, bijvoorbeeld om te vermijden dat iemand in je buurt erdoor verblind wordt. Peeq heeft in zijn assortiment ook dimbare spiegel- en leeslampen. Zo kan je de lichtintensiteit aanpassen aan je wensen van het moment en aan de intensiteit van het daglicht.  Zeker weten dat je bij Peeq de spiegellamp of leeslamp vindt die helemaal bij je past!

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden voor je interieur.
Categorieën

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot Peeq of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van Peeq database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Peeq. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.