807354389340702

Bureaulampen

Bureaulampen online bestellen

Op zoek naar de ideale bureaulamp? In de online shop van Peeq heb je keuze tussen tal van modellen. Neem gauw een kijkje, je vindt vast de ideale partner voor al je bureauwerk!

Wat?

Anders dan sfeerverlichting moet bureauverlichting sterker licht geven. Er is niets zo storend om te werken in een ruimte zonder voldoende verlichting. Verder moet een bureaulamp flexibel zijn. Ze moeten het licht juist daar kunnen richten waar je het nodig hebt.

Naast gebruiksgemak is de esthetiek ook van belang. Daarom heeft Peeq een breed aanbod voor je klaar staan. Van eerder strakke moderne modellen tot meer klassieke bureaulampen… De keuze is aan jou! Daarnaast kun je het type verlichting kiezen. Led-bureaulampen zijn energiezuiniger en duurzaam.

Dé perfecte bureaulamp vinden

In het gamma van Peeq zit voor ieder wat wils. Kiezen tussen meer dan 150 modellen is echter niet altijd even makkelijk. Daarom maak je best op voorhand al enkele afwegingen.

Wil je een kleurrijke lamp, die een leuke toets geeft aan je bureau of hou je het toch liever sober met eenzwart of wit armatuur?

Ga je voor een strakke designlamp of staat de functionaliteit op de eerste plaats? En moet ze dimbaar zijn of niet?

Je kan uiteraard ook voor een absolute klassieker gaan. De ArtemideTolomeo en Tizio bijvoorbeeld zijn tijdloze ontwerpen die al vele jaren bewijzen dat design en functionaliteit perfect hand in hand kunnen gaan.

Bureaulamp kopen bij Peeq: snel, makkelijk, veilig

De perfecte bureaulamp gevonden? Dan kan je ze eenvoudig bestellen en wij doen de rest. Een vlotte afhandeling van je bestelling, snelle levering en moest je nog met vragen zitten kan je altijd terecht bij onze dienst naverkoop.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden voor je interieur.
Categorieën

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot Peeq of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van Peeq database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Peeq. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.