807354389340702

Philips Hanglampen


Philips hanglampen

Philips is een gekende speler op de internationale markt voor verlichting. Het gamma van dit merk omvat heel wat verschillende soorten lampen. Zo ook hanglampen, die op dit moment erg populair zijn in zowel een modern als een landelijk of industrieel interieur. Philips speelt daar handig op in, door zich niet te beperken tot één stijl. In het assortiment vind je niet alleen strakke designs in wit of zwart terug, maar ook sfeervolle luchters en koperen pendellampen.

Hanglamp voor elke kamer

In sommige ruimtes in huis zijn hanglampen al een lange tijd ingeburgerd. Een hanglamp boven de eettafel, daar kijkt niemand van op. Ook in de slaapkamer wordt hangverlichting vaak gebruikt als basisverlichting. Maar de pendellampen van Philips kunnen ook op een verrassende, originele manier worden ingezet. Wat dacht je bijvoorbeeld van een hanglamp boven je bureau in plaats van een doodgewone bureaulamp? Je nachttafellampje vervangen door een pendel is ook een leuk idee. Het ziet er elegant uit én je bespaart ruimte op je nachttafeltje. Ook in de keuken of in de huiskamer staat een hanglamp natuurlijk mooi. Je kan heel wat kanten uit met hangverlichting.

Energiezuinige led en slimme verlichting

In de collectie van Philips zitten heel wat pareltjes. Wie op zoek is naar een energiezuinige armatuur met een modern uiterlijk, vindt de MyLiving Rye misschien wel ideaal. Deze pendellamp van metaal is verkrijgbaar in een tijdloze witte kleur en een gewaagde rode kleur. De InStyle Matrix, die een dimbaar, warm wit licht uitstraalt, staat dan weer erg mooi boven een keukeneiland. De Disney-collectie is interessant voor de kinderkamer. Want welk kind is er nu niet dol op deze schattige lamp van Mickey Mouse? Wie helemaal in de ban is van technische snufjes, kan tot slot een kijkje nemen bij Hue, de slimme verlichting van Philips. Eenvoudig te bestellen en veilig thuis geleverd via dmlights.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden voor je interieur.

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot Peeq of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van Peeq database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Peeq. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.