807354389340702

Ontdek meer over Terzani

Terzani Angel Falls

Italiaanse creativiteit

In 1972 werd Terzani opgericht te Florence, door Sergio Terzani. Ondertussen is het designmerk onder leiding van Nicolas Terzani uitgegroeid tot een onmiskenbare naam in de luxeverlichting. In samenwerking met bekende ontwerpers, zoals Nigel Coates, Maurizio Galante, Christian Lavas en Dodos Arlsans, zijn veel designs uitgegroeid tot iconen van de Italiaanse creativiteit.

De filosofie van Terzani luidt dat verlichting meer is dan een accessoire, verlichting is de volwaardige protagonist in de ruimte. Terzani produceert uitgesproken designs met een explosie van licht en geeft verlichting hiermee een nieuwe betekenis.

Terzani Etoile

Het Terzani Lab

Om de productie van luxeverlichting tot in het kleinste detail te kunnen verfijnen, maakt Terzani gebruik van een gespecialiseerd Terzani Lab. Dit labo staat in voor het testen en ontwikkelen van nieuwe materialen, technieken en ideeën.

Op deze manier transformeert Terzani een waaier aan materialen om tot creaties die zowel verlichten als inspireren. Een voorbeeld hiervan is de Mizu collectie, een ontwerp geïnspireerd door de betoverende weerspiegeling van water. Iedere unieke en handgemaakte waterdruppel draagt bij tot een verrassend lichtpatroon.

Terzani Soscik

Betoverende collecties

De collecties van Terzani geven ieder een specifiek karakter aan hun omgeving. Zo betovert de Atlantis collectie de gehele ruimte met honderden kettingen, kunstig gedrapeerd. De krachtige uitstraling van deze pendellamp weerspiegelt die van een oceaangolf.

De Doodle collectie representeert gecontroleerde chaos. Net zoals ieder individu, is iedere doodle uniek. Het ontwerp illustreert zo de dynamiek van het leven en de keuzes die we maken.

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden voor je interieur.

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot Peeq of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van Peeq database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Peeq. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.