807354389340702

Geniet dagelijks van je prachtige

Philips buitenverlichting


Tot 's avonds laat genieten van het zomerweer in je prachtige tuin?
Voor elke buitenruimte heeft Philips voor jou de ideale oplossing.
Van lampen op zonne-energie tot opritverlichting, Philips heeft het.

Verlicht je tuin met Philips

Philips Hue Outdoor

Slimme verlichting

Met de Hue Outdoor collectie verander je de sfeer in je tuin in een handomdraai. Bedien je buitenverlichting met je smartphone, kies tussen 16 miljoen kleuren of stel lichtroutines in. Voor elke gelegenheid de juiste verlichting.

Philips Outdoor Vintage

Sfeerverlichting

Je wilt buiten toch ook dezelfde gezellige sfeer als binnen? Maak het even gezellig in je tuin en geniet tot in de late uurtjes van het mooie zomerweer. Met de juiste sfeerverlichting zullen de zomeravonden nog nooit zo leuk zijn geweest.

Philips Outdoor Herlaadbaar

Wandverlichting

Een lichtje aan de muur is steeds een goed idee. Of je muurlamp nu op je terras hangt of aan de voorgevel, wandverlichting geeft je steeds een erg huiselijk en welgekomen gevoel. Heb jij je wandlamp al gekozen?

Philips Outdoor Vintage

Opritverlichting

Veilig je oprit oprijden en manoeuvreren, het is een fluitje van een cent dankzij opritverlichting. Deze grondspots zitten meestal subtiel in de oprit verwerkt, maar het geeft gegarandeerd een prachtig lichteffect.

Philips Outdoor Herlaadbaar

Herlaadbare tuinlantaarn

De Abelia tuinlantaarn is de perfecte keuze als je wilt genieten van een gezellige, warme zomeravond. Met de dimfunctie bepaal je zelf de juiste sfeer. Lege batterij? Laad de Abelia dan eenvoudig op via USB.

Philips Outdoor Vintage

Vintage tuinverlichting

Fan van de vintage stijl? Goed nieuws. Je kan deze interieurstijl nu volledig doortrekken naar je tuin. De Black Vintage collectie is de ideale buitenverlichting om je tuin een nostalgisch tintje te geven.

Philips Outdoor Herlaadbaar

Tuinpadverlichting

In het donker je weg banen door de tuin is niet altijd evident. Met tuinpadverlichting is dit probleem zo verholpen. Tuinpadlampen zijn niet alleen erg praktisch en veilig, ze zien er ook nog eens erg mooi uit.

Philips Outdoor Vintage

Verstralers

Zoek je een oplossing waarbij je meteen een grote oppervlakte kan belichten? Met de verstralers van Philips is dit geen enkel probleem. Gebruik je verstraler aan de carport, boven je garagepoort of als tuinspot.

Philips Outdoor Herlaadbaar

Lampen op zonne-energie

Genieten van prachtige tuinverlichting zonder geklungel met kabels? Het kan met de Solar-verlichting van Philips. Deze buitenverlichting werkt op zonne-energie, wat ook nog eens leuk is voor je energiefactuur.

Philips Outdoor Vintage

Lampen met bewegingssensor

Wanneer je enkel nood hebt aan buitenverlichting wanneer er iemand buiten is, zijn de tuinlampen met bewegingssensor waarschijnlijk iets voor jou. Wanneer de sensor beweging detecteert, zal de verlichting meteen aangaan.

Waarom Philips tuinverlichting?

Philips tuinverlichting staat garant voor prachtige ontwerpen. Elke collectie is met de grootste zorg ontworpen, zodat jij kan genieten van mooie en sfeervolle verlichting in jouw tuin. Daarnaast maakt Philips steevast gebruik van hoogwaardige en kwalitatieve materialen. De levensduur van 25 jaar bewijst dat de Philips tuinlampen erg duurzaam zijn. Tot slot is iedere buitenlamp van Philips erg eenvoudig en veilig te monteren, zodat iedereen de mooiste resultaten kan bereiken. Met Philips tuinverlichting bereik je gegarandeerd een mooi resultaat.

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden voor je interieur.

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot Peeq of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van Peeq database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Peeq. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.