807354389340702
Home > Meubels > Rekken & Opbergers

Rekken & Opbergers

Rekken & Opbergers

Rekken & Opbergers

Rekken en opbergers voor het hele huis

Welke kamer in huis je ook aan het inrichten bent, de kans is groot dat je ergens wat bergruimte wilt creëren. In de eerste plaats denk je dan aan kasten, maar rekken en opbergers zijn vaak een goed (en mooi) alternatief. We lopen je graag even door de verschillende mogelijkheden.

Het juiste rek op de juiste plek

Rekken zijn leuk als je je spullen graag opgeruimd hebt, maar toch ook zichtbaar. Zo heb je als sneakerfreak jouw collectie misschien liever op een open schoenrek dan in een gesloten kast. Hetzelfde geldt voor de wijnliefhebber die zijn flessen graag uitstalt. Of wat als je lekker onderuit wilt zakken in de sofa? Dan is het toch veel leuker dat je je favoriete maand- of weekblad gewoon uit het tijdschriftenrek kan nemen.

De knapste opbergers

Of je nu boeken, jassen of paraplu’s wilt opbergen, de mooiste design opbergmeubelen vind je bij Peeq. Wat dacht je van een knappe staande kapstok voor je inkomhal, met ernaast een fraaie parapluhouder. Nog een wandplankje erbij voor sjaals en mutsen, klaar. Met de juiste opbergers laat je elke ruimte in huis netter, rustiger en mooier ogen.

Rekken en opbergers bij Peeq

In het assortiment van Peeq vind je alleen maar rekken en opbergers van de meest kwalitatieve designmerken. In alle mogelijke stijlen en materialen. Zo ben je steeds zeker van een goede keuze. Bovendien hebben we een flink deel van deze artikelen gewoon op voorraad, zodat we snel kunnen leveren.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden voor je interieur.
Categorieën

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot Peeq of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van Peeq database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Peeq. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.