807354389340702
Home > Marset > FollowMe

Marset FollowMe


Marset FollowMe – een draagbare tafellamp

Draagbaar, oplaadbaar en een hip design. Wat wil je nog meer? Deze Marset FollowMe heeft alles in huis om jouw hart te veroveren. Zet deze tafellamp naast de televisie, neem hem mee naar de slaapkamer of gebruik hem op het terras. Alles kan!

Inma Bermúdez

De Spaanse ontwerpster Inma Bermúdez is het brein achter deze speelse tafellamp. Ze werkte onder andere voor het Vitra Design Museum en de meubelgigant IKEA. Door haar creativiteit en fantasierijke visie heeft Inma Bermúdez allerlei prijzen gewonnen. Het is dus geen verrassing dat Marset haar vroeg om een nieuwe tafellamp te ontwerpen.

Klassieke gaslantaarn in een modern jasje

En dat ontwerp mag zeker gezien worden. De Marset FollowMe is ongetwijfeld een van de meest originele tafellampen in onze collectie. Het design is gebaseerd op de klassieke draagbare gaslantaarns, die tegenwoordig nog door kampeerders worden gebruikt. Inma Bermúdez gaf deze lantaarn een moderne toets en zo werd de Marset FollowMe geboren.

Een draagbare tafellamp: super handig

Met haar eiken handvat smeekt de Marset FollowMe om opgepakt te worden. Je kan deze tafellamp overal meenemen – binnen of buiten. De FollowMe heeft immers een ingebouwde batterij die makkelijk op te laden is (via USB). Dankzij de ingebouwde LED-lamp wordt de levensduur geoptimaliseerd. De dimfunctie is ook mooi meegenomen.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden voor je interieur.

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot Peeq of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van Peeq database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Peeq. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.